aysenur1752 milletin derdi sizi niye geriyor anlamadm? Erkek yapınca çapkın kadın yapınca bilmem ne. Kim ne istiyorsa yaşar. Kendi bedeni kendi kararı. Kimse kimsenn yerine cennete yada cehenneme gitmeyecek. O yüzden insanlarla ilgili yorum yapma hakkını kendinizde görmekten vazgecin bi zahmet
    aysenur1752 canm vala kediye köpeğe, ördeğe, 3 yaşındaki çocuğa, 80 yaşındaki kadına hatta damacanaya bile şehvet duyan sapık bir toplumda, insanların evlenmeden önce gebe kalması seni düşündürüyorsa sende de bi problem var demektir. Keşke ülkedeki tek problem iki yetişkin insann sevişmesi olsaydı. Belki o zamana bu kadar pisliğe batmamış olurduk. Etrafta bu kadr pedofili ve çocuk katiliyle yaşammş olurduk...
      Buna böyle yaklaşmamalısın bence. Herkes yetişkin bir birey ve istediği şekilde yaşamakta özgür. Sonuçta kendi hayatları, kendi tercihleri
      aysenur1752 canınız mı sıkılıyor? Herkesin kendi tercihi bunu sorgulamak size düşüyor mü? Size saçınız neden açık neden bu renk denilmiyor. Günahsa günah kişinin kendi sorunu belki feodal topluma karşılar belki başka sorunlar oldu. Yani amacınız nedir anlayamadım konuşmak için konuşuyorsunuz. Bunu yargılayıp vah vah edeceğinize günde ki teyzeler gibi oturun kuşa böceğe tecavüz edenleri yargılayın önce en azından zorbalık yok tecavüz değil. Erkek bebeklere bile tecavüz eden bi toplum da bireylerin kendi kararıyla yaptığından banane sizene? Bunu yazdığım için dinsiz ilan edebilirsiniz benim dinim de kınama kınadığını yaşarsın da diyor. İlla ki dinen günahtır. Biri bi günahı işledi diye ben onu kafır ilan edemem açıp kalbini görmedim insanoğludur hata yapar. Ayrıca yapanlar belki deist, ateist. Bizene? Çok duyarlı bir toplumuz inanamıyorum.
        Yakın arkadasım da evlendıgınde 3 haftalık hamileydi, suan 7 aylık evli. So ucta yapıyorlar evleniyorlar, yapıpta kabullenmeyen adamlar var görüyoruz duyuyoruz heryerde, Allah iyi insanlarla karşılastırsın. Kimsenın hayatı bizi ilgilendirmez.
        reinamm ağzına sağlık bacım. Ben de bu tepkilere tahammül edemiyorum ama hiç bir yerde çıkıp da kendimi göstermiyorum. Senin söylediklerine ekleyeceklerim var. Sevişmek sevmek eyleminden türer. İki insan birbirini severse konu kapanmıştır. Çocuğu imza yapmıyor, birbirini seven iki kişi yapıyor. Aksi durumda da kadinlar geleceklerini düşünmeli ve gebeliği sonlandirmali bence. Evlenmeden çocuk sahibi olmak bu ülkede cesaret işi ve yapabilen kadına helal olsun derim. Bu zihniyetlerin içinde evlat yetiştirmek kolay değil.
          aysenur1752 Namus olarak bakiyosaniz Kusura bakmayın ama herkesin namusu Kendine. Bizi ilgilendiren bişey olduğunu düşünmüyorum. Herkesin kendi hayatı kendi yaşam şekli. Kime ne ? Gelecek için endişe duyuyorsaniz eğer o kadar pis bir dünya da yaşıyoruz ki bekar annelere gidene kadar neler neler var etrafta...