Turkan1234 her şeyi yapıyorum squat çömelme aksak gebe yürüyüşü bi sıcak duş yapamıyorum sular kesik sadece soğuk suyla alıyorum 😂 acaba ondan mı kaçıyo
Doğuramayanlar olarak toplaşalım 🫠
Turkan1234 36dan beri yapıyorum hurma falan da yiyorum ama olumsuz konuştu doktor normal doğum konusunda ultrason+-300 gösteriyor olabilir fazlaysa omzu takılır dedi. Sağlıkla gelsin de o da bir doğum şekli🙏
Youngmotherr Ay çok güldüm ya😄
NewMom__ bana da zaman hiç geçmiyor gibi geliyodu. Bebeğimin hiç bi hazrlığını yapmadım 30 haftaları geçtim sonra birden panik oldum ya erken doğum olursa yetiştiremem diye. Alışverişi bi kaç haftaya sığdırıp acele acele yaptım hergünüm araştırmayla geçti sonra bi baktım 37ler 38ler kapımda
Zack kesinlikle önemli olan sağlık güzel düşünelim güzel olsun
Youngmotherr ahahha çok tatlısınız gördüğü ilk negatif şeyde geri kaçıyosa bu da bebişin ayıbı 😂
@Turkan1234 39+1 gelen yok 🤷🏻♀️ sancı açılma yok. 2. Normal doğumum olcak. Yarın randevum var bakalım. 🤩
Turkan1234 ya ben de ilkte çok acıdı ama çok merak ediyorum korkuyorum nasıl korkuyorum
rumeysakara12 korkma burnundan nefes alıp ağzından ver o zaman istesende kasamazsın. Önceden de hazırlıklı git alttan muayeneye olacağını bilip git
EzoAlya sağlıkla gelsin yavrucak
Turkan1234 bugun bizde 39+2 yiz. Sanci 2 gecedir gelip gidiyo ama gunduz bisey yok 😂 persembe randevum var insallah gelir artikkkk
Bsrakrk ay hadi inşallah sağlıkla alın kucağınıza rahat doğumunuz olsun inşallah
Turkan1234 aminnn hepimizin inşallah kolaylikla dogumu olsun 🙏🙏
Turkan1234 ayy bizde 38+3 haftalığız bizde de daha ses yok doğum kanalında ama tam da aşağıya inmemiş haftaya tekrar gidecem bakalım hergün de yürüyüş yapıyorum ama tık yok normal istiyorum inşallah olur 🤲🏻
Queen1 öyle yada böyle hepimiz bi gün doğurcaz inşallah 🫠
Bende 38+4 haftadayım kızlar
Bahsedilen yapışkan akıntılar geliyor 2 gündür arada bir sancı yokluyor ama gelen giden yok 🥲
Bu arada pilates yapıyorum her gün buna rağmen 40 haftayı bulurmu çok merak ediyorum
Turkan1234 40+0 bizim de rahim ağzı hala yumusamamis açılma sancı da yok Perşembe tekrar bakacak en fazla hafta sonunu bekleriz dedi suni ile başlatacak kendi gelmezse ☹️
Birprensesannesi2525 ikinci doğumum bu arada
- Düzenlendi
Bende özel takipliyim normalde 39+5 bugün doktora gittim direk yatış verdi muayene etmeden sabahta nişanım gelmişti ama me sancı ne su hiç bişi yoktu kabul etmedim imza atıp çıktım hastaneden. Bir de devlete baktırıyımm dedim devlette ki bir sorun yok bekleyelim dedi 41.haftaya kadar eğer gelmezse doğumu biz başlatırız dedi. Bu arada nst de sancı çıkıyor ama ben çok hafif hissediyorum regl ağrısı gibi özel doktorum bir cm açılma var dedi devlet kapalı dedi artık hangisi doğru bilmiyorum bekliyorum bende bakalım ne zaman gelicek 🫠