Zekiye45- happyvera evet gerçekten bi ağırlık oluyor karnında insanın farkettim iki günden beri ve ben daha hiç hissetmedim yA bi hapşırırken böyle pıtpıt atıyor baya ama oda anlık okadar 🤣 şükür halimize😍
Zekiye45- Elfyns oy kurban olurum 🥹 paşa geliyor 😍 ne hissediyordun erkek mi kız mı peki umarım gönlüne göre olmuştur 🥹🌸
Elfyns Zekiye45- ilk olduğu için önemi yoktu sağlıklı olsun da ne olursa diyorduk ama ilk günden hep içime erkek doğuyordu 😉
Elfyns Bende 4 kilo falan aldım ama hiç bulantım v.s olmadığı için hatta iştahım arttı kendimi frenliyorum 😉
Dilarayy Bizde 17+3 günlük olduk ❤ bu aralar bende alt karnımda baskı hissediyorum bebis oraya toplanıyor top gibi sertlik oluyor sizlerde de olan var mı🤔
Melodimm Dilarayy Bende aniden sağ yada sol tarafda ağrı baskı oluyor sanki orda oynuyor😂😂Bu arada bende 17+3
Dilarayy Zekiye45- Ya evet bu haftalarda aşağıda oluyor zaten bebek ama.bir anda alt karnım sert oluyor rahmim bile kasılıyor o kadar sert olup baskı uyguluyor. Internentte çok saçma sapan şeyler yazıyor😏😬
Melodimm Zekiye45- Ay bide egilirken falan bebek hemen hiss ediliyor😂😂Namaz kılarken daha çok hiss ediyorum.Siz haraketlerini hiss etdinizmi?Hani diyorlar ya pıt pıt yapiyor karına öyle.
Zekiye45- Melodimm öyle fazla hissetmedim canım ya Allah kabul etsin dualarınızı inşallah rabbim bize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin🥹😍 karnım arada çok sertleşiyor sanki baya aşada gibi böyle kasılıyor🤣 gaz gibi hissediyor dimi insan karnında
abnw Zekiye45- bende 19 haftadayım, benimde erkek olacak şimdiye kadar hiç bulantim olmadı, herşeyden rahatca yedim 6 kilo aldim 😂😂😂 artık bebek de kendini hissettiyor 💙
Zekiye45- abnw oh maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 😍🥹 erkek geliyor desene😍 benimde prensesim geliyor çok merak ediyorum yakında detaylı ultrasona gireriz 20 ağustosa randevu alcam🥹
abnw Zekiye45- bende o tarihlerde detaylı ultrosana gideceğim🌸 bugünde kontrolüm var görüş günü bakalim ne kadar büyümüş 🐣
Dilarayy Melodimm Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌸 biz öğrenemedik hala ya
Zekiye45- Melodimm sağ Salim kavuşalım kızçelerimize 🥹 senin doğumun nezmaan gözüküyor canım Bana oakdar uzun geliyor ki daha 4 ay beklemek🤣🤣 çok sabırsız bir insanım bu sene kız senesi bence😍