happyvera O haftada aynı bende de ağırlık olmuştu ufak tefek hareketler hissetmeye başladığım hafta 🫠🫶🏼 çok güzeldiii. 22.haftadayım biraz daha büyüdü ve hareketleri inanılmaz hissediyorum henüz kilo almadım 🤰🏼
Zekiye45- happyvera evet gerçekten bi ağırlık oluyor karnında insanın farkettim iki günden beri ve ben daha hiç hissetmedim yA bi hapşırırken böyle pıtpıt atıyor baya ama oda anlık okadar 🤣 şükür halimize😍
Melodimm Zekiye45- 17 haftaligim ben.Koku hasasiyetine devam.Bulanti vardı geçti şükür.Ara ara mide ağrısı oluyor.İlk başlar 4 kilo verdim.Simdi eskiye döndüm şükür ama hala kilo almış degilim.Yatarken qidiklaniyorum😂😂Sanki karnimda bisey var ben haraket etdikce oda dönüyor yatakda
Elfyns Zekiye45- bende 18+3 benim de hiç bulantım falan olmadı ilk gebeliğim öncesinde bir düşüğüm vardı benim de biraz yürüyünce falan belim de ağrı oluyor hemen onun dışında iyi gayet ufaktan alışverişine de başladık cinsiyetiniz de erkek 😉
Zekiye45- Elfyns oy kurban olurum 🥹 paşa geliyor 😍 ne hissediyordun erkek mi kız mı peki umarım gönlüne göre olmuştur 🥹🌸
Belginylmz Zekiye45- Bnde tam 18 haftakigim şuana kadr 2 buçuk kilo almışım hiç sknti yaşamadım hamileleigim boyunca karnım bizde irsigi gakiba karnim büyüdü 🥹bnimde kızim manolyam olucak
Birannis 18+5 im 2. Hamileligim başlarda bulantı kusmam vardı ama bu aralar daha iyiyim hiç kilo almadım henüz hareketlerine hissetmeye başladım artık
Elfyns Zekiye45- ilk olduğu için önemi yoktu sağlıklı olsun da ne olursa diyorduk ama ilk günden hep içime erkek doğuyordu 😉
Elfyns Bende 4 kilo falan aldım ama hiç bulantım v.s olmadığı için hatta iştahım arttı kendimi frenliyorum 😉
Dilarayy Bizde 17+3 günlük olduk ❤ bu aralar bende alt karnımda baskı hissediyorum bebis oraya toplanıyor top gibi sertlik oluyor sizlerde de olan var mı🤔
Melodimm Dilarayy Bende aniden sağ yada sol tarafda ağrı baskı oluyor sanki orda oynuyor😂😂Bu arada bende 17+3
Dilarayy Zekiye45- Ya evet bu haftalarda aşağıda oluyor zaten bebek ama.bir anda alt karnım sert oluyor rahmim bile kasılıyor o kadar sert olup baskı uyguluyor. Internentte çok saçma sapan şeyler yazıyor😏😬
Melodimm Zekiye45- Ay bide egilirken falan bebek hemen hiss ediliyor😂😂Namaz kılarken daha çok hiss ediyorum.Siz haraketlerini hiss etdinizmi?Hani diyorlar ya pıt pıt yapiyor karına öyle.
Zekiye45- Melodimm öyle fazla hissetmedim canım ya Allah kabul etsin dualarınızı inşallah rabbim bize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin🥹😍 karnım arada çok sertleşiyor sanki baya aşada gibi böyle kasılıyor🤣 gaz gibi hissediyor dimi insan karnında
abnw Zekiye45- bende 19 haftadayım, benimde erkek olacak şimdiye kadar hiç bulantim olmadı, herşeyden rahatca yedim 6 kilo aldim 😂😂😂 artık bebek de kendini hissettiyor 💙
Zekiye45- abnw oh maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 😍🥹 erkek geliyor desene😍 benimde prensesim geliyor çok merak ediyorum yakında detaylı ultrasona gireriz 20 ağustosa randevu alcam🥹