Paramedik16 nurduran42 28 haftalıkken doğdular birden sancım oldu açılmam oldu doğumu durduramadılar 2 doz ciğer geliştirici oldum biri 1250 biri 1150 gr doğdu 2.5 ay küvezde kaldılar ilk 3.5 ay sadece anne sütü aldılar biberonla sağıp verdim pek ememediler şimdi ek gıda artı mama alıyorlar
filialunae Paramedik16 Erken açılma olmasının bir sebebi var mıydı acaba nelere dikkat etmemizi önerirsiniz? Ben de 26+0 oldum bir 30u geçsek bari rahatlayacağım. Evdeyim zaten bol bol uzanıyorum, ağır hareket, çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum 🥺
Paramedik16 nurduran42 olabildiğince sakin olun pozitif düşünün çünkü her şey olcağına varıyor bence her anın tadını çıkarmaya çalışın zaman su gibi geçiyor :)
nurduran42 Paramedik16 ay inşallah 32 hafta da olmak bile beni tedirgin ediyor ya hemen geçsin erken doğum olmasın istiyorum Rabbım bütün hamileleri vakti saati gelince evlatlarına kavuştursun
Nazalex gzdekless bnm ilk değerim 312 idi. Değerle çoğul gebeliğin bir ilgisi olmadığını söylemişti doktorum
gzdekless Nazalex öyle ama canım ben aşılama ile hamile kaldım 12inci gününde değerin 762 çıkması yüksek sonuç
filialunae Nazalex Öyle diyorlar genelde tabii ki bir istatistik olmadığı için ikiz olduğu halde düşük çıkanlar da var bünyeye göre değişebilir ama tek olup 12. gün benimki gibi 1013 çıkan pek görmedim mesela. Bir de betaHcg plasenta tarafından salgılanıyor. Tek yumurta ikizlerinde plasenta tek olduğu için düşük seyrediyor olabilir ama çift yumurtalarda plasenta çift olduğu için daha yüksek salgılanması normal aslında mantıken.
gzdekless nurduran42 ben 12 gün olmuştu değer 762.9 çıktı doktor da büyük ihtimalle ikiz dedi bu kadar erken zamanda değer yüksek çıkmış dedi
gzdekless filialunae aynen canım benimde ona yakın zaten yarın kan vermeye gitçem tekrardan değer yükselmişmi diye bakçak doktor
Paramedik16 filialunae ilk 3 ay kanamam olmuştu doktorum onun tetikleyebileceğini söyledi onun dışında zaten bende hep evdeydim bol bol dinlenin sağlıkla zamanında gelirler inşallah 🙏🏻
sulepk-94 Paramedik16 reflü yatağını hangi marka aldınız peki ? Ben mesela beşiklerini sallanmayan beşik aldım sallanmaya alışmasınlar diye düşünüyorum bazen iyimi yaptım kötümü yaptım diye
Paramedik16 sulepk-94 trendyoldan almıştım Relax gold bebek reflü yatağı diye geçiyor sallanıp sallanmama durumunu bebekleriniz belirliyor yani büyüdükçe kendi huyunu kendi stilini o belirliyor bizimkiler bazen beşikte sallanarak bazen ayakta sallanarak bazende kendi kendilerine uyuyorlar
Ebru_28 nurduran42 34+2 de doğum yaptım ben ciğer geliştirici yapıldı 1 ay içinde doğum olmadığı icin 34 haftanın basında 2 doz daha yapıldı cunku 1 ay içinde doğum olursa etkisi olurmuş dediler. İkiside kuvozde kaldılar cok şükür büyük cumartesi çıkmıştı küçükte yarın çıkacaktı ama bugün çıkarttılar cok şükür ikiside cok iyiler biri 27 biri 30 gun kaldı suan biraz zorluyor aynı anda ağlıyorlar aynı anda acikiyorlqr annem ben ve eşim sıra ile hallediyoruz 😂