Nazli_guven_ Ebruebos kasık agrım var kaç gündür bulantı var hafiften iki gün önce de altım ıkı defa afedersınz işemiş gibi ıslandı hafıf kan geldı bilemedim
Ebruebos Nazli_guven_ herkeste farklı oluyor galiba belirtiler bende meme ucu meme ağrısı bel ağrısı ve halsizlik vardı bulantı yoktu
1prensesannesi__ Meme hassasiyetini nasil anliyosunuz sureklimi hassaslasiyo yoksa ara ara ucunda sizlama mi oluyo
yusufalpmom 1prensesannesi__ canım o belirtiler çok erken olmuyor ama göğüs ucuna bak rengi koyulasmısmı bende hem koyulaşma hem sivilce cıktı
NewbieMommy noble1 valla ben çıplak şuanki haliyle hala görüyorum eğer delirmediysem 😅 ama sen bir daha test yaparsan nolur beni etiketle ben hamile olduğunu düşünüyorum ☺️
noble1 NewbieMommy cuma günü yapacam canım, etiketlicem 🫠 umarım haklısındır, hislerin kuvvetli miii🤣🤣
Minikkush9496 1prensesannesi__ canım merhaba sızlama nasıl yani? Kaşınma gibimi? Bendede 4-5 gündürki sadece sağ göğüs ucun çok fena kaşınıyor bat 7-8 ağustos ama dediğim gibi bu ay yapmıycam😅 neqatiflere karnım tok