Nazli_guven_ erken gebelik testinde çıkabilir silik çizgi de olsa
Test resimleri
Nazli_guven_ çıkabilir silik şekilde
1prensesannesi__ merhaba benımde 2 gün sonra adetim test yaptım çok silik çıktı ama bıraz daha beklemek istiyorum çok emin olamıyorum
1prensesannesi__ amin inşallah canım 🌺
NewbieMommy yok csnım gözle görülür hiç yoktu zten de fotoda da yok sen nası görüyosun asıl🤣🤣
Ebruebos kasık agrım var kaç gündür bulantı var hafiften iki gün önce de altım ıkı defa afedersınz işemiş gibi ıslandı hafıf kan geldı bilemedim
yusufalpmom yaa cok iyi 2 gun sonea direk kan verirsiniz 🥰
Nazli_guven_ herkeste farklı oluyor galiba belirtiler bende meme ucu meme ağrısı bel ağrısı ve halsizlik vardı bulantı yoktu
Meme hassasiyetini nasil anliyosunuz sureklimi hassaslasiyo yoksa ara ara ucunda sizlama mi oluyo
Benim 2 hafta falan oldu başladı hala devam ediyor ucu ağrıyor bi de meme ağrıyor
noble1 valla ben çıplak şuanki haliyle hala görüyorum eğer delirmediysem 😅 ama sen bir daha test yaparsan nolur beni etiketle ben hamile olduğunu düşünüyorum ☺️
Buda benim testim çok silikti daha adetime 11 gün vardı dün yapmıştım Perşembe kan verecem
Ebruebos yani belli araliklarlami agriyo surekli mi var yoksa arada bir mi agriyo
Sürekli ağrıyo evet 😂 valla memeler şişti büyüdü iyice
Yaa benim öyle degil bat 7 agustos ama ucunda hafif sizlama oluyo arada
1prensesannesi__ canım o belirtiler çok erken olmuyor ama göğüs ucuna bak rengi koyulasmısmı bende hem koyulaşma hem sivilce cıktı
1prensesannesi__ 13 agustos benimde 10u gibi belki test yaparım bnde 😄
1prensesannesi__ inşallah 💖
Royem62 ben kan verdim sonuc bekliyorum