1prensesannesi__ Hasret5506 aa neden yorumları cok iyi aslinda 7 gun erken ogrenen de var evde predictor early testde var aslinda ama silik cizgi gorursem onu denerim diye bekletiyorum 😁
Hasret5506 1prensesannesi__ ben il gebeligimde kaset test yaptım aşırı silikti 2 gün sorna bunu yaptım çıkmadı kanda bell oldu kızdırdı bu test beni simdi ki gebeligimide kasette öğrendim 😍
noble1 Benim testim de bu, dün akşamdan. yumurtlamanın 9.günü idi 🫠aslında erken oldu biraz ama yapmıycam başka test cumaya kdar 🤣
1fatma_nurr Ya benimki dede böyle resimle görünüyor ama çok ince bir siliklik var böyle belli belirsiz
Hasret5506 Ozlemdrn bende şöyle oldu benim adetim normalde bu ayı 22 idi 18 inde beta verdim 0.2 idi olmadım birde ben düzenli olurum 1 gün önceden felan 4 gün geçti olmadım tekrar kan verdim 1.5 olmuştu betam dün tekrar kan verdim 65.9 çıkmış eve gelince kandan önce test yaptım orda gördüm geç döllenme olmuş yani
Ebruebos Kızlar ben silik çıkmadan 1 gün önce yapmıştım 10 dk da falan çıkmadı bişey sonra kenara koydum 3,4 saat sonra baktım hafif silik çıkmış dikkate almayın dediler ertesi gün sabah yaptım ilk idrarla onda 10 dk içinde çıktı silik şimdi 5+6 gebeyim