Minikkush9496 1prensesannesi__ merhaba canım bendede bat 7-8 ağustos ama bu sefer inat ettim test yapmıycam diye tabiiki dayana bilirsem şimdiden gün sayıyorum ama😅
1prensesannesi__ Minikkush9496 benim korunmadigim ilk ay olursa 2. Olcak ama cok heycanlı o yuzden hemen ogrenmek istiyorum 🥰 eve özellikle birsuru test aldım hergun bir test yapmayi dusunuyorum insAllah gun gectikce 2. Cizgiyi iyice görürüm
Ebruebos Hasret5506 ben yaptım bu testten 10 gün kala başlamıştım heyecandan 3,4 gün kala silik çıktı beta 41 çıktı 😊 oncomed kaset hızlı gebelik testi vardı ondan da yaptım onda da silik çıktı
1prensesannesi__ Hasret5506 aa neden yorumları cok iyi aslinda 7 gun erken ogrenen de var evde predictor early testde var aslinda ama silik cizgi gorursem onu denerim diye bekletiyorum 😁
Hasret5506 1prensesannesi__ ben il gebeligimde kaset test yaptım aşırı silikti 2 gün sorna bunu yaptım çıkmadı kanda bell oldu kızdırdı bu test beni simdi ki gebeligimide kasette öğrendim 😍
noble1 Benim testim de bu, dün akşamdan. yumurtlamanın 9.günü idi 🫠aslında erken oldu biraz ama yapmıycam başka test cumaya kdar 🤣
1fatma_nurr Ya benimki dede böyle resimle görünüyor ama çok ince bir siliklik var böyle belli belirsiz