bdenerigokce MervEfehan sadece bunlara dikkat etsen bile fazla kilo almazsın canım, baklava aşırı tatlı kim bilir kaç dilim yedin günde sanada zor olmuştur ağırlık, yorgunluk, halsizlik yapmıştır
MervEfehan bdenerigokce zor olmaz olur mu ayaklarım sizliyordu yolda yürümek istemiyordum doğurdum insanlarin hakaretleri zaten çok üzdü beni. Bu kadar verebilirim maalesef keşke daha cok verebilseydim
Matmazelll MervEfehan beynine odakla dünceni ona göre yönlendir yaparsın 😂ilk önce beyin sonra miğde 😂
bdenerigokce MervEfehan baklavaya karşı geçen banada oldu zor tuttum gerçekten 😂 dikkat et bu hamilelikte farkı göreceksin🫶
MervEfehan bdenerigokce inşallah canım ya elimden geleni yaparım artık mecbur. Bebiş çıkınca bu çileleri çekmek çok zor 😃
MervEfehan Nazalex verdim verdim de 5 senedir rejimlerdeyim bıktım artık yani 😃ah bu kadınlarin işi çok zor gerçekten
Ebus2045 MervEfehan bende ilk dogumumda 18 kilo almıştım şimdi 2.ye hamileyim 7 buçuk aylık olduk 1,5 kilo aldım. İlkte ne varsa yedim zaten hep derdim bı hamile kalayima herşeyi yicem diye yani biraz bile isteye oldu. Bundada normal beslendim ekstra hiç bişey yemedim galiba ondan kilo almiyorum
MervEfehan Ebus2045 ayyy ne mutlu sana maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah ♥️ demekki ekstra bişey yemek yasak bana 😊 bazen nefes alsam kilo gibi geliyor bana gerçekten.
Ebus2045 MervEfehan çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah ❤️ evet yani normal düzenle devam edince çok alinmiyormus hamileyim diyerek ekstra hiç bişey yemedim deneyin inşallah faydası olur.
Masal-10 MervEfehan Ben 4.ayıma girdim 1 kilo aldım tabi asıl şimdi başlanıyor kilo almaya dendi ama sadece akşam ekmeği kestim ve tatlı hiç yemedim diyebilirim . Heralde onları yesem daha fazla kilo alırdım çünkü vücudum müsait :)
Masal-10 MervEfehan Dikkat etcez artık napalım :) pilav makarna ekmek tatlı yemicez yada az yicez dengelicez mesela bana kendi doktorum karpuz yiyorsan o gün dondurma yeme dedi yada işte şeftali armut şekerli diye o güne tatlı başka birşey sıkıştırma dedi