bdenerigokce MervEfehan neler yediniz o dönem, tatlı? Abur cubur? Gazlı içecek? Suyu az mı içtiniz mesela, bunlar önemli
MervEfehan bdenerigokce ayy bir tatlı yerdim çikolatayi felan geçtim baklava yiyordum .tatlıcı bile dalga geçerdi ye tatlıyı çıkar hakkiyi diye,öylede oldu 🤭çok tuttum kendimi yemeyim diye ama yok elim ayağım titrerdi akşam artık . Maalesef zaten tatlılar abur cuburlar yaktı beni. Şuan BU hatalarımı biliyorum ama artı olarak ne yapabilirim bu önemli benim için.
Matmazelll MervEfehan ben kızımda 65. Şle başlayıp 72 ile bitirmiştim 7 kilo aldım ama tamamen sağlıklı beslendim her sabah düzenli kahvalyımı yaprardım peynir zeytin yumurta falan akşamda dzüenli sebzemi yemeğimi yerdim tek akşamları ekmek yemezdim ve hamileyim diye herşeyi yemedim. Doğum yaptım 1 hafta sonra tartıldığımda 62ydim nasıl oldu bende anlamadım ama çok yatamadım hareket emzirme vardı hep şimdi ikinciyi düşünüyorum onda da inaşllah çok kilo almam aynı şekilde sağlıklı beslenicem. Sonrası vermesi kolay olsun ve bebek sağlıklı olsun 😊
MervEfehan Matmazelll ayy ne güzel maşallah.inşallah bende senin gibi olurum şuan iştah olarak pek iyi değilim midem felan bulanmiyor ama 😃 inşallah iştahım açılmaz 😊
bdenerigokce MervEfehan sadece bunlara dikkat etsen bile fazla kilo almazsın canım, baklava aşırı tatlı kim bilir kaç dilim yedin günde sanada zor olmuştur ağırlık, yorgunluk, halsizlik yapmıştır
Matmazelll MervEfehan beynine odakla dünceni ona göre yönlendir yaparsın 😂ilk önce beyin sonra miğde 😂
MervEfehan bdenerigokce zor olmaz olur mu ayaklarım sizliyordu yolda yürümek istemiyordum doğurdum insanlarin hakaretleri zaten çok üzdü beni. Bu kadar verebilirim maalesef keşke daha cok verebilseydim
bdenerigokce MervEfehan baklavaya karşı geçen banada oldu zor tuttum gerçekten 😂 dikkat et bu hamilelikte farkı göreceksin🫶
MervEfehan bdenerigokce inşallah canım ya elimden geleni yaparım artık mecbur. Bebiş çıkınca bu çileleri çekmek çok zor 😃
MervEfehan Nazalex verdim verdim de 5 senedir rejimlerdeyim bıktım artık yani 😃ah bu kadınlarin işi çok zor gerçekten
Ebus2045 MervEfehan bende ilk dogumumda 18 kilo almıştım şimdi 2.ye hamileyim 7 buçuk aylık olduk 1,5 kilo aldım. İlkte ne varsa yedim zaten hep derdim bı hamile kalayima herşeyi yicem diye yani biraz bile isteye oldu. Bundada normal beslendim ekstra hiç bişey yemedim galiba ondan kilo almiyorum
MervEfehan Ebus2045 ayyy ne mutlu sana maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah ♥️ demekki ekstra bişey yemek yasak bana 😊 bazen nefes alsam kilo gibi geliyor bana gerçekten.
Ebus2045 MervEfehan çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah ❤️ evet yani normal düzenle devam edince çok alinmiyormus hamileyim diyerek ekstra hiç bişey yemedim deneyin inşallah faydası olur.
Masal-10 MervEfehan Ben 4.ayıma girdim 1 kilo aldım tabi asıl şimdi başlanıyor kilo almaya dendi ama sadece akşam ekmeği kestim ve tatlı hiç yemedim diyebilirim . Heralde onları yesem daha fazla kilo alırdım çünkü vücudum müsait :)