Seymoshh Ceylan01-13 22 yaşımda kapıyı açtım 23 te ikinciyi 29 da 3.yü 34 te 4.yü 35 te 5.yi kucağıma alacağım inş🤲🏻😆13+4 haftalık hamileyim
Ceylan01-13 Seymoshh oo masallahh masallah neyseki tek degilmisim yaa rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin bende 17 de aactim o kapiyi 23 yasinda ufaknkizimi kucagima aldim zaman koydum araya 5 6 yil oglum okdu çok sükür yeter dedik süpriz 5 e de geldi 16 +4şuan
Ceylan01-13 17102017 korkmayin birsey olmaz evet anneye uzak olunca oyle oluyor bende uzağim 12 saatlik aramjz var tesekkur ederim evet 5 çocuk bakalim hayirlisi olsun
Seymoshh Ceylan01-13 ay böyle okuyunca seviniyorum açıkcası zira etrafın çevrenin yargı dağıtmasından aşırı sıkılıyorum isteyerek ürüyorum tasası millete düşüyo😆çocuk huzurdur berekettir mutluluktur 🤲🏻🫶🏻
Seymoshh Elfve 4 ü isteyerek 5.sürpriz ama eşim istemiş şaşırmış gibi yaptı ama itiraf etmiş kuzenimin eşine🥴şimdide durup durup iyiki yaptık iyiki oldular diyor kalabalık aile keyifli elhamdülillah çocuk seviyoruz😁
Dzb 3 kızım isteyerek oldu dördüncüyü hiç istemedik ama Rabbim layık görüp verdi 22 haftalığız 32 yaşındayım, inşallah beşinci olmaz gerçi tüpleri bağlattım ama burda okuyorum tüpler bağlıyken hamile kalınabiliyormuş çok korkuyorum çoookkk 🤭
Ceylan01-13 Eliferk09 her dogum farkli ya ilk dogumum suni sanciyla 2 ile 3 kendi sancimla dogurdum oglumda suni sanci ile oldu yani farkli hepsi
Feyzabeyoglu Ayy valla ikinci gelecek benim simdi nasıl ustesinden gelicem diye düşünüyorum iki cocukla Masallah hepinize Allah yardımcınız olsun benden coook cook cesursunuz😇
PamushVeAnnesi Ceylan01-13 ben dördüncü bebeğe 24 haftalık gebeyim😍 yaşım 33 en büyük kızım 12 yaşında ortancam 10 bı küçüğüm hatice 5 bı küçüğü ile arasında 5 yaş olacak Haticemin. 13 senelik evliyim . 20 yaşında evlendim
Ceylan01-13 PamushVeAnnesi masalllah allah esirgesin rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallajlh