Ceylan01-13 Hsrt80 masallah bende 29 yasinda 3 kizim sonra bir oglum oldu yeter dedik korunuyordum dogum kontrol hapiyla süpriz bir tane daha oldu suan 16 haftayiz
Hsrt80 Ceylan01-13 vallaha bende tiriyot amaliyeti oldun ve tiriyotlerim 38 Ken hamile kaldım Dr şaşırdı kumsal dediler düşür dediler hahahy benimkiler hep tekti 12haftakikken bir ogrendim tek yumurta ikizi ve ikizlermis biz şok şok yaşadım
17102017 Ceylan01-13 Allah bagislasin Hepsini saglikla kucaginiza alin. Ben annemden cok uzagim🥹soramadim. Yalnizda olunca iyice aklima takildi. 3-4 kasik gibi yemistim bebege bisey olmasinda. Bu arada masallah cok gencsiniz ve 5. Cocuk tebrik ederim
Ceylan01-13 17102017 korkmayin birsey olmaz evet anneye uzak olunca oyle oluyor bende uzağim 12 saatlik aramjz var tesekkur ederim evet 5 çocuk bakalim hayirlisi olsun
Seymoshh Ceylan01-13 22 yaşımda kapıyı açtım 23 te ikinciyi 29 da 3.yü 34 te 4.yü 35 te 5.yi kucağıma alacağım inş🤲🏻😆13+4 haftalık hamileyim
Ceylan01-13 Seymoshh oo masallahh masallah neyseki tek degilmisim yaa rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin bende 17 de aactim o kapiyi 23 yasinda ufaknkizimi kucagima aldim zaman koydum araya 5 6 yil oglum okdu çok sükür yeter dedik süpriz 5 e de geldi 16 +4şuan
Seymoshh Ceylan01-13 ay böyle okuyunca seviniyorum açıkcası zira etrafın çevrenin yargı dağıtmasından aşırı sıkılıyorum isteyerek ürüyorum tasası millete düşüyo😆çocuk huzurdur berekettir mutluluktur 🤲🏻🫶🏻
Seymoshh Elfve 4 ü isteyerek 5.sürpriz ama eşim istemiş şaşırmış gibi yaptı ama itiraf etmiş kuzenimin eşine🥴şimdide durup durup iyiki yaptık iyiki oldular diyor kalabalık aile keyifli elhamdülillah çocuk seviyoruz😁
Dzb 3 kızım isteyerek oldu dördüncüyü hiç istemedik ama Rabbim layık görüp verdi 22 haftalığız 32 yaşındayım, inşallah beşinci olmaz gerçi tüpleri bağlattım ama burda okuyorum tüpler bağlıyken hamile kalınabiliyormuş çok korkuyorum çoookkk 🤭
Ceylan01-13 Eliferk09 her dogum farkli ya ilk dogumum suni sanciyla 2 ile 3 kendi sancimla dogurdum oglumda suni sanci ile oldu yani farkli hepsi