Beyazeller Bu arada kızım 51 cm ve 3300 doğdu 🤓 Doğurduğum gün bile kustum ve upuzun saçları var , rapunzel diyorum ona MAŞAALLAH ☺️

Beyazeller Rica ederim 🌸 Evet konuşmuştuk iyi olmanıza çok sevindim bebişinle. Biz 30 haftalık olduk. Yarın kontrolümüz var. İyiyiz çok şükür.

oguzkagan_ Allah sizi de bir nefeste kurtarsın insaAllah 🤲🏻 Tabi biraz zor bebek bakmak ama insan zamanla alışıyor . O uyuyunca işlerimi hallediyorum ya da dinleniyorum . Şimdilik böyle geçiyor günlerim 😀

Beyazeller Amin inşaAllah teşekkür ederiz. 🌸 Kolay gelsin. Rutine bağlıyor bir yerden sonra sanırım 😁 Bakmak zor tabii ama onun varlığı kokusu her şeyi unutturur insana.

oguzkagan_ Dinlenmeye izin verince daha da güzel ilgileniyor insan 😌Benden mi çıkmış diyorum bakıp bakıp 😀🙈 ayaklarını seviyorum , sarılıp öpüyorum , farklı bir şey 🐥

nurcakar03 canım normal doğumda gelen o his aslında tam açıklığın bebeğin doğmak üzere olduğunun gistergesi büyük tuvaletin var sanıyorsun aslında ıkınma aşamasına gelmissindir.😍

Beyazeller maşallah Allah analı babalı büyütsün kolay doğum olması için birşey yapmış mıydınız ☺️

nurcakar03 bende eveye aynısını dedim ilk doğumda.ya tuvaletimi yaparsam dedim.yap bsey olmaz dünyaya çocuk getiriyorsun ikinacaksin dedi.hem o tuvalet degil bebeğin geldiğini gösterir dedi.yani tuvaletimi yaptım mi yapmadım mi bilmiyorum hiç :)

balbebek_ Amin 🤲🏻Yok sadece hurma yemiştim, doğumdan bir kaç gün önce yürüyüş yapmıştım az bişey 5. Kattayıx merdiven inip çıkmış oldum 4 kez , doğum sabahı Meryem süresini okudum , Meryem ana otunu suya koydum onların da çoluk etkisinin olduğunu düşünüyorum 🤔

Ece_burhan Meryem süresi ve Meryem ana otunu mutlaka halledin . Tabi zor bir süreç ama sonunda yavrumuza kavuşmak var . Kimse beklemiyordu ilk doğum olduğu için çabuk olmasını ama ben inandım ve oldu . Sizde korkmayın☺️