Ece_burhan Beyazeller ay masallah bende 39+5 benimde boyle dogumum olsa ilk hamileligim hic agrida yok
Beyazeller Ece_burhan Meryem süresi ve Meryem ana otunu mutlaka halledin . Tabi zor bir süreç ama sonunda yavrumuza kavuşmak var . Kimse beklemiyordu ilk doğum olduğu için çabuk olmasını ama ben inandım ve oldu . Sizde korkmayın☺️
bendeanneoldum_ Beyazeller rabbim sana bağışlasin inşallah bize de dua et ıkınmak zor mu kaç kez ikindin
Beyazeller bendeanneoldum_ Beni en çok sancılar zorladı ama çok şükür uzun sürmedi doğum sürecim . Ben önceden hiç ıkınma provası yapmamıştım ebe o an öğretti , nefesimi tutup tüm gücümle ıkındım . 3 sefer falan denedik yani toplamda 6 /9 kez en fazla ıkınmışımdır. Dinlene dinlene tekrar ettik . Demirlerden tutup son gücümle ıkındım en son bir kaç dakika ve kafası çıkınca dur dedi ıkınma öyle işte 🫣
Istanbuprag Maşallah. Çok tebrik ederim :) sağlıkla, neşeyle, upuzun bir ömrü beraber geçirin inşallah. Meryem ana otu içilmeden bardakta suda mı bekletiliyor acaba?
Beyazeller Istanbuprag Amin çok sağolun 😇Ben kocaman bir plastik saklama kabına koydum , bir kaç yudum içtim sonra ağzını kapatıp yanımıza aldık hastaneye giderken . Doğum bittikten sonra sudan çıkarıp kurumaya bırakıyoruz , rahim kapansın diye ☺️
Ece_burhan Beyazeller okumadim ama okuycam simdi okusam olur mu ilk hamileligim ve biraz stres yapiyorum dogsun diye
Beyazeller Ece_burhan İnanarak okuyun olur Allah’ın izniyle . Benimde ilk doğumumdu korkmayın . Meryem ana otu da alın . Hayvanlar bile kaç tane doğuruyor , biraz zor sancı aşaması ama hepsi geçecek .
Ece_burhan Beyazeller evet allahin izniyle 08 .08.2023 tarihinde kizimi kucagima aldim saglikli bir sekilde suni sanci istedim kendi acilmam vs agri filan yoktu pazartesi yattim sabaha karsi 4 gibi suni sanci hissettim ve tam 08.08.2023 tarihinde allahima bin şükürler olsun 10:57de kizim oldu allah herkese anne baba olmayi nasip etsin cok guzel bir duygu 💕🥰