Gunicka Nurmert benimde oyle , Dr soyleyin vitamin onersin Kan tahlili yapin su aylarda Bebek gelisimi hizli olduqu icin sizin vitamin deponuz tukeniyor , Bebeyin gelisimi icin kendinize dikkat edin tahlil falan yapdirin
Nurmert Gunicka cuma kontrolüm var söyleyeceğim 🙏sağlık ocağında kan tahlillerim yapıldı , normal gözüküyor değerlerm ama doktorum ne diyecek bilmiyorum 😞😞
Gunicka Nurmert Endiselenme Canim menimde ayaklarim ayni , vicut Hamileliyi ilk kes tadiyor diye boyle durumlar normal
Nurmert Gunicka ay evet gerçekten hamilelik bile bu kadar zorken bebiş gelince neler olcak bakalım ☺️
Mdnozl Agg0207 bir arkadaşım da aynısını söyledi çok şaşırdım hatta. Yani ne güzel sizin için beni bu aralar çok zorlamaya başladı
Agg0207 Mdnozl yediklerine ictiklerine çok dikkat etmen lazım canım ödem çok kötü gözlerinde etkiliyor hamilelikte bı sure sonra
Mdnozl Nurmert bende aynıyım sabah ellerimi kapatamıyorum resmen gün içinde düzeliyor ama bacaklarım ve ayaklarım çok şiş parmağımla bastırdığımda çukur oluşuyor bacağımda :) ve ayak ağrılarım çok artı :( çok hareketsiz de kalmamaya çalışıyorum aslında
Mdnozl eylem_ evet açıkçası çok yediklerime dikkat etmiyorum ben sıcaktan dolayı canım bişey yemek veya yapmak istemiyo antalya da yaşıyorum bazen fenalık geçirecek gibi oluyorum klima karşısında bile 😂 zaten az yiyorum onda da ne olursa yiyorum yani
Mdnozl Gunicka bende bu ay ki kontrolümde doktoruma sorayım bakalım inşallah iyi gelecek bişeyler söyler. Yani ödem olacağını biliyodum ama bu kadar erken dönemde olması beni korkuttu.
Mihrimah44 Haftadayım bacaklarım çok ağrıyor geceleri kramp giriyor. Doğumdan sonra geçecek mi acaba 😕
Mdnozl Mihrimah44 herkes geçeceğini söylüyor inşallah geçer diye ümit ediyorum bende 😊 ama benim için doğuma kadar olan süreç geriyo napcaz bilmiyorum 🤔
papatyaseveranne Mihrimah44 doktorunuz magnezyum ve kalsiyum önerir muhtemelen, konuştunuz mu hiç? Bende kramplardan şikayetçiydim onlar rahatlattı beni
Serap-asel Mdnozl benımde sabahları ozellıkle uyanınca ellerım ayaklarım aşırı ağrıyo üstüne basamıyorum avuç ıclerım ağrıyo
Eelif-96 Mdnozl korkutmak istemem ama benimde öyleydi aşırı önemliydim kızımda da ödem olduğu için normal geliyordu bana ve sıcaklardan şiştiğimi söylüyordu çevredekiler. Salı günü detaylı ultrason için gittiğim hastane de bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim çok çok üzgünüm lütfen ihmal etmeyin
Birrrcan Eelif-96 kaç haftalıktiniz 🙏🏻geçmiş olsun 🙏🏻benimde birden şişti hareketlerde de azalma var çok korkuyorum şehir dışındayım kendi doktorumada gidemiyorum
Mdnozl Eelif-96 çok üzüldüm sizin adınıza 😔😔 bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür 🙏 doktora haftaya gidicez sorucam bakalım daha iki hafta olmadı detaylı ultrosana gittik çok şükür her şey yolundaydı.
papatyaseveranne Mdnozl 38+4 üz hiç ödem olmadım bir kaç seyehat günü hariç. Doktorumda farketti geçen maşallah diyor. Çok su içiyorum tek sırrım o sanırım. Bir de hareket. İkinci çocuğum mecbur hareketliyim, ilkinde hareketsizlikten ve pek su içmeyişimden aşırı şekilde şiş ödemliydim.
Mdnozl papatyaseveranne evet sanırım bende ondan diye düşünüyorum çünkü son bir haftadır suyu az tüketmeye başladım haliyle hamur işi tuzlu da dikkat etmediğim içindir belki.