Mdnozl Kızlar ben 24. Haftamdayım ve son bir haftadır inanılmaz şiştiğimi hissediyorum. Bacaklarım ayaklarım şişti ve ağrıyor. Sabahları ellerim çok şiş uyanıyorum. Benim gibi olan var mı sizce normal midir bu?
Hdemir1618 Mdnozl 29.Haftamdayım sabahları ellerim çok şiş uyanıyorum gün içinde geçiyor kramp ara ara giriyor magnezyum takviyesi vermişti doktor başlayacğaım şimdi
Agg0207 Mdnozl 27. Haftadaym hiç yaşamadım ilk hamileligimde de 41 haftada dogurdum ödem tutmadım hiç bol yürüyüş yaptm su içtim hamur işi ve tuzlu tuketmemistim
eylem_ Mdnozl yemeyle, genetik yatkınlık Lada ilgili ama sıcak bence şuan daha etkili. Ben az kilo almama rağmen dediğiniz gibi sabahları parmaklarım dolma gibi kalkıyorum, tamamen sıcaktan 36 haftalık
Mdnozl Agg0207 bir arkadaşım da aynısını söyledi çok şaşırdım hatta. Yani ne güzel sizin için beni bu aralar çok zorlamaya başladı
Nurmert Ben 20+4teyim 1aydır neredeyse var ufak ufak ama özellikle 2 haftadır çok yoğun ödem yaşıyorum:( ayaklarım özellikle çok ağrıyor ve şiş sabahları üzerine basamıyorum:( ellerimde de uyuşmalar çok sık yaşıyorum :(
Gunicka Nurmert benimde oyle , Dr soyleyin vitamin onersin Kan tahlili yapin su aylarda Bebek gelisimi hizli olduqu icin sizin vitamin deponuz tukeniyor , Bebeyin gelisimi icin kendinize dikkat edin tahlil falan yapdirin
Mdnozl Nurmert bende aynıyım sabah ellerimi kapatamıyorum resmen gün içinde düzeliyor ama bacaklarım ve ayaklarım çok şiş parmağımla bastırdığımda çukur oluşuyor bacağımda :) ve ayak ağrılarım çok artı :( çok hareketsiz de kalmamaya çalışıyorum aslında
Aleynagunal Nurmert bende 21+1 haftaligim benim de ayaklarım sis bu ay ev falan taşıdık Mersin’e evle uğraştım onun için sistigini düşündüm ama şuan kendimi yormuyorum ama gene de sis ayaklarimin üstüne basamiyorum sabah ve üstleri çok ağrıyor yer sofrasina bile düzgün oturamiyorum bağdaş kurarak anca oturabiliyorum
Mdnozl eylem_ evet açıkçası çok yediklerime dikkat etmiyorum ben sıcaktan dolayı canım bişey yemek veya yapmak istemiyo antalya da yaşıyorum bazen fenalık geçirecek gibi oluyorum klima karşısında bile 😂 zaten az yiyorum onda da ne olursa yiyorum yani
Gunicka Mdnozl Bende sizin gibiyim . Ayagimin arkasina kramp giriyo sabahlari , dr bana magnni B6 onerdi , ayak siskinlik bende kan azliqi ile alakadar birde az dineniyorsan ayaklarin siser . Benimde 7 ci aydan ayaklarim sisiyor
Mdnozl Gunicka bende bu ay ki kontrolümde doktoruma sorayım bakalım inşallah iyi gelecek bişeyler söyler. Yani ödem olacağını biliyodum ama bu kadar erken dönemde olması beni korkuttu.
Nurmert Gunicka cuma kontrolüm var söyleyeceğim 🙏sağlık ocağında kan tahlillerim yapıldı , normal gözüküyor değerlerm ama doktorum ne diyecek bilmiyorum 😞😞
Gunicka Nurmert Endiselenme Canim menimde ayaklarim ayni , vicut Hamileliyi ilk kes tadiyor diye boyle durumlar normal
Nurmert Gunicka ay evet gerçekten hamilelik bile bu kadar zorken bebiş gelince neler olcak bakalım ☺️
Agg0207 Mdnozl yediklerine ictiklerine çok dikkat etmen lazım canım ödem çok kötü gözlerinde etkiliyor hamilelikte bı sure sonra