Lina- nurella32 bende bugün başladım 112.5 ile 6 gün kullanıcam sizce kaç yumurta büyür ki birde 3 tane yumurtadan fazla büyürse aşılama iptal olmuyor mu
nurella32 Lina- kaç tane gördü doktor usg de çoğul gebelikten ötürü iptal eden dr olabilir ama bende öyle bi ihtimal söylemedi bile doktor
Lina- nurella32 merhaba geçen konuşmuştuk ikinci aşılamamı olalı bugün 4.gün belirtilerin nelerdi kaçıncı gün pozitif görmüştünüz
Lina- Filiz-kkn04 benimde ikinci aşılamam 4.gün bugün geçen konuştık ya test yaptın mı belirtilerin var mı
Filiz-kkn04 Lina- test yapmadım ama 2 gündür ade olcakmışım gibi ara ara kasık agrım oluyo yarında adet olmazsam salı günü kan gercem
Lina- Filiz-kkn04 adet günün yarın mı oluyor kaçıncı günü yarın benimde kasığıma sancı giriyor ara ara
Filiz-kkn04 Lina- bugun aşılamanın 14 günü çatlama ginesinin 16 yarında adet olmazsam salı günü kan vericem sen test yaptınmı snein kaçıncı gün
Lina- Filiz-kkn04 benim 4.günde test yapmıycam hiç 14.gün direk kan vericem,ilkinde çok üzülmüştüm 12.gün negatif olduğunu öğrenmiştim öncesinde testler hep pozitif çıkardı
Filiz-kkn04 Lina- bence de yapma kendini ğzme bende 3 kimyasal geçirdim hep pozitifi gördükten negatif oldu artık dayanacak gücüm yok bidaha pozitifi görüp negatif olmasından korkuyorum