Filiz-kkn04 nurella32 tutması için bişey yaptınızmı ben hastaneden geldigimden beri yatıyorum başka napmam lazım
nurella32 Hiçbir şey yapmadım hastaneden gelince ayaklarımı havaya dikip uzanmıştım biraz sonra normal hayatıma devam ettim iki gün dinlenip işe başladım
nurella32 Filiz-kkn04 inşallah 12 güne güzel haberler alırsın ilk üç dört gün sık birliktelik sonra gün aşırı doktor söylemiştir zaten ama kendine göre uyarlarsın hemen ayağa kalkma gerekirse geç kalkıp duşa gir
Lina- nurella32 birşey sorcsm ilkte ve ikincide yumurta büyütmek için ne kullandınız mı hap mı iğne mi kaç yumurtanız oldu ilkte ve ikincide
nurella32 Lina- gonalf kullandım ikisinde de ilkinde 75 ml idi 2-3 tane gelişmişti ikinci yanlış olmasın ama 100 ml belki biraz daha fazladır hiç hatırlamıyorum 5-6 tane vardı kistim de var hala da var destek olarak protimewomen kullandım
Lina- nurella32 bende bugün başladım 112.5 ile 6 gün kullanıcam sizce kaç yumurta büyür ki birde 3 tane yumurtadan fazla büyürse aşılama iptal olmuyor mu
nurella32 Lina- kaç tane gördü doktor usg de çoğul gebelikten ötürü iptal eden dr olabilir ama bende öyle bi ihtimal söylemedi bile doktor
Lina- nurella32 merhaba geçen konuşmuştuk ikinci aşılamamı olalı bugün 4.gün belirtilerin nelerdi kaçıncı gün pozitif görmüştünüz
Lina- Filiz-kkn04 benimde ikinci aşılamam 4.gün bugün geçen konuştık ya test yaptın mı belirtilerin var mı
Filiz-kkn04 Lina- test yapmadım ama 2 gündür ade olcakmışım gibi ara ara kasık agrım oluyo yarında adet olmazsam salı günü kan gercem
Lina- Filiz-kkn04 adet günün yarın mı oluyor kaçıncı günü yarın benimde kasığıma sancı giriyor ara ara
Filiz-kkn04 Lina- bugun aşılamanın 14 günü çatlama ginesinin 16 yarında adet olmazsam salı günü kan vericem sen test yaptınmı snein kaçıncı gün
Lina- Filiz-kkn04 benim 4.günde test yapmıycam hiç 14.gün direk kan vericem,ilkinde çok üzülmüştüm 12.gün negatif olduğunu öğrenmiştim öncesinde testler hep pozitif çıkardı
Filiz-kkn04 Lina- bence de yapma kendini ğzme bende 3 kimyasal geçirdim hep pozitifi gördükten negatif oldu artık dayanacak gücüm yok bidaha pozitifi görüp negatif olmasından korkuyorum