28 haftalığız ben 7 kilo aldım kızım 1200 gram olmuş🐣🌸
Haftamıza göre bebiş kilolarımız
28+2 de oglum 1301 gr idi
Suan 31+0 haftaya kontrolumuz ben 9 kg aldım
Mervemerii hemen hemen aynıyız
34+6 haftalıkken oğlum 2800 Gr idi. Doktorum 10 gün ileriden gittiğini söyledi. Ben 15 kilo aldımm🥺🥺
Bugun gittik 34+5 iz ben 10 kg almisim 69 olmusum bebegim 2600 gr olmus, son aya girmis bulunuyoruz hayirlisiyla
36+6 bende birden kilo alan annelerdenim toplam 9 kilo ama 4 kilosunu sadece bu ay aldım ve şu narsist egoist olan ablaya da cevap vermek istiyorum valla ablacım ben minyon bi karıyım 9 kilo bana fazla ve artık şişmeye krem kullandığım halde catlamaya başladım astım hastasıyım ben ve karnım gerildikçe nefes alma zorluklarımız başladı yani bende fazla aldım ona kalırsa belki o arkadaşında var bi sıkıntısı ki fazla aldım demiştir yada sırf böbürlenmek için yazmıştır sen gerildiysen cevap vermeden çıkabilirsin posttan ablacım illa herseye salça olmak zorunda değilsiniz ki tamam hamilesiniz gerginsiniz de kimseyi de germeye hakkınız yok! 😊😂
Eebb 20 kilo aldım daha fazla soylemiyim daha fazla da almış olabilirim 🤭 35+5 de bebeğim 2783 kiloydu şuan 36+2 haftalık hamileyim ☺️
Ben 13 kilo aldım 31+5 bebeğim 1.750 dedi bugün doktor bana az gibi geldi ama sizce az mı kilosu çoğu kiloyu ben almışım gibi 🥲
Eebb 10 kilo aldım 36+2 bebiş 3150💕