• Gebelik
  • Haftamıza göre bebiş kilolarımız

22+3 haftadayız. Bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Ben baya kilo aldım ya..8 kilo nerdeyse 😭

35+1 bebeğim 2500 gram 12 kilo aldım bende

Eebb 22 kg aldım yarın 38 oluyorum 🤣 bebito en son 36+2 de 2486 gramdı bidaha gittiğimde ölçmediler bakalım çarşamba gidersem inşallah

32+0 9 kilo aldım 2 kilo kızım 🤗

• Shrb bunu yanıtladı.
  • Eebb bunu beğendi.

34 hafta 2400 gram kızım toplamda aldığım kilo şuana kadar 15.

Eebb 59 kiloyum 4 kilo aldım 36+1 iz oğlumla 🩵 34 haftalıkken 2.400 gramdı 43cmdi .💙🧿

22+4 te kızım 600 gramdı. Şu anda 24+0 toplam 6 kilo aldım. Doktorum çok diyor dikkat et diyor hep. Bebiş tam olması gerektiği gibiymiş. 🤲🏼

Eebb 35+5 olucak bu gece ben 15 kilo aldım ikizlerim 34 de 2200 ve 2100 gramlardı persembe gun alicaz bakalim doğum cok yakinnnn

Hayir 6 7 kilo alan insanların çok fazla kilo aldım diyerek 20 kilo üzeri alan insanları soktuğu bunalım tamamen narsistlik ötesi. Birileri ayy sen kilo almamışsın ki cümlesini duymak için saçma sapan kilo alamadığı halde şuraya kilo yazanlara çok sinir oluyorum.

Serife48 bence öyle düşünme herkesin bünyesi, iştahı, boyu, hatta kilo alma şekli bıle aynı olmuyor. Kimisi kustuğu aylarda kilo verıyor doğal olarak daha az kilo almış oluyor. Kimisi de çok iştahlı oluyor örneğin ben 8 buçuk aydan sonra bır iştahım var ko kendımı durdurmak çok zor doğal olarak bayağı kilo alıyorum. Yanı son ayda bayağı aldım. E kimisi iştah sorunu yok sürekli aynı statü de yıyor ölçülü almış oluyor. Bır de kendını tutan asla çok yetmeyenler var iradesi yüksek. Ama bunların hıc bır anlamı yok sağlıklı olmamız ve bebeğin de sağlıklı olması doktorum bayan ve hamılelığınde 30 kilo almış düşünsenıze bilinçli olmasına rağmen herkeste başka bir değişim o yüzden öyle düşünmeye gerek yok. Formu açmamın amacı kilomuzla bebişlerimiz doğru orantılı mı dıye ama bu bıle öyle farklı durum ki ne yaparsak yapalım bebek alacağı kiloyu alıyor.

Tugcekmr ultrason kağıdında yazıyor olması lazım çok küçük olduğu için söylememiştir