Ikiz_annesii Totanseyma ben olmadım cok da erken sayılmaz 36 bitmiş oluyor sizin bende 37 yi bitirmeyi düşünüyorum
3Tospikannesi Rabis0446 hayır sürekli sancı kasılma vardı ama şiddetlenmiyordu zaten öyle olsaydı şimdiye kadar doğum olurdu 😊 3.çocuğum olacak doğum sancısını biliyorum bende normal sancılar var ama nstde doğum sancım çıktı içten vardı dıştan fazla hissetmedim
Rabis0446 Semanur0 sen mi ben mi sorma sıcaklarda hamile olmak bide son aylarımız çok zormuş cidden 🤦🏼♀️
Hilalgurce Rabis0446 34 de alicak nst ye şimdilik iyi , sıkıntı yok sağa sola donemiyoz yatarken hepimiz koca totomuzu kaldırarak ,😁 ben eşimi attım yataktan ordata yatıyorum sağa sola devrilmek kolay oluyor tavsiye ederim
Semanur58mom 1998-1993 kız bana suyunda azalma var dediler bebekte de gelisim geriligi var beni 3 güne bi muayne ediyorlar suyuna bakıyorlar suyu şükür iyi şuan benimki havuc suyu ile dengede kaldı azalma olmuyo aksine suyum fazlalasti sende iç bide perinatoloji yönlendirdi beni 3 günde nst kontrol önerildi diye sende aynısını yap perinatolojiye git
1998-1993 Semanur58mom canım bende havuz suyuyla dengeledim her hafta perinotoloji uzmanı suyuna bakıyor her hafta crp bakıyor bide ama hiç nst ye sokmadılar neden acaba bu hafta söyliycem doktora 36 haftalık olduk
Taskaya96 Rabis0446 33+4 günlüğüz önümüzdeki perşembe kontrolümüz var nst ye henüz girmedik bakalım bu kontrolde gireriz heralde.. günü alalı baya oldu isteğe bağlı sezeryan olacam kısmetse doğum tarihimiz 5 eylül 🪬
ikiprensannesi__ Rabis0446 34+2 yım dün gün verir diye gittim erken dedi nst girdim bir sıkıntı yok çok şükür kilosu 2300 grm biraz az geldi normalde bir hafta önden gidiyordu şimdi gününe uygun gidiyor biraz tombul bir bebisim olsun isterdim ama ilk çocuğumda zayıftı buda zayıf dogacak muhtemelen sağlıkla doğsun da napim kilo önemli değil iki hafta sonra randevum var ozaman gün verecekmiş bakalım hayırla sağlıkla gelsin 🤲
Rabis0446 ikiprensannesi__ olsun sağlıklı olsun canı içinde olsun kilo alınır verilir sağlıkla gelsin
Semanur58mom 1998-1993 allahalla bilemedim.valla beni her 3 günde bi nst ve ultrason ile kontrol ediyorlar
Conaskimi Ozlemdemir bı sıkıntı yok çok şükür ntsyede girdim ondada sıkıntı yok evt 38 sezeryan olucam nasipse