Conaskimi Ozlemdemir bı sıkıntı yok çok şükür ntsyede girdim ondada sıkıntı yok evt 38 sezeryan olucam nasipse
1prensesannesi_ Gulsryzgt bana daha 41 haftaya kadar beklersin bı sorun olmazsa dedi ama ben o zamana kadar bekliyecegimi sanmıyorum 😂🥺
Sumydmn 3Tospikannesi sancılarınız nasıl çok şiddetli mi ? Ben de yarın tam 35 olacağım. 4-5 gündür tam akşam 7-8 civarları sancım olıyor belde yada kasıkta. Gece tuvalete kalktığımda da baya hissedilir ağrım vardı. Bunlar doğum sancıları mı acaba ilk kızımda ben hiç yaşamadım ya sancı nedir bilmedim
3Tospikannesi Sumydmn benim sancı sırt ve vajina ağrısı vardı karnım taş gibiydi bebişim bi tarafa toplanıyor sürekli özellikle geceleri yoğunlaşıyordu doktorum genelde doğum sancısı gece başlar demişti 1.çocuğumda gece sancılar kasılmalar oldu 3 te 5 dk 1 olunca hastaneye gittim doğuma aldılar 2.çocuğumda geceden suyum sızıntı şeklinde geldi sabah 10 da gittim doğuma aldılar 11 de doğdu
Rabis0446 Sumydmn gerçek sancılar sürekli olur zaman geçtikçe arasındaki süre azalır ve şiddeti artar uzansan da yürüsen de yatsan da geçmez
Sumydmn Rabis0446 ben de öyleyim ya acaba kalpte bir sorun mu var diye cuma Kardiyolojiye görüneceğim. İş yapamaz oldum dışarı çıksam fenalaşıyorum. Gözlerim kararıyor ter atıyorum yürüyemiyorum. Bedenim hep yatmak istiyor normal mi bilmiyorum 🙄
Sumydmn Conaskimi mide bulantısı 3-4 gündür bende de oluyor iştahım gitti. Acaba diyorum sıcaklar da mı etkili. Bu halsizlikle acaba doğurabilecek miyim diye korkuyorum 😂 bırakın beni uyumak istiyorum diyebilirim gücüm yok gibi
Roses44 Sumydmn Bende korkuyorum canım geceleri nefesim sıkışıyor kasıklarım ağrıyor büyük lavabom geliyor gibi baskı oluyor 35+4 um cuma günu artık günü belirleriz inşallah dayanamıyorum.
aysenurtorunn Rabis0446 son 2 haftadır nst giriyorum bende hersey normal 25 ağustos diye gün verdi 36+4 üz bir kaç gün oynar dedi ama bizim kız erken gelmek isterse bilemeyiiizzz💕💕😍😍😍😍🧚🏻♀️
Totanseyma Roses44 doktorum 34 te vurdu ne olur ne olmaz diye dedi erken doğsa bile küvoze girmesin girse bile az kalsın diye
vanilyali99 33e griyoruz ise gdiyorum nefes alamiyorum resmen kaburgalarim gogsume batıyor, sırtım ağrıyor stres cabasi.sicaktan kıyafetlerim rahatsız.ediyor ayağım ödemden sıkıyor😔 sadece 9kg almama.ragmen
Sumydmn 3Tospikannesi benim de ilk kızımda gece 12 suyum gelmişti ama sancım olmamıştı hiç suni almıştım. Bunda sancılarım oluyor geceleri. Hem korkuyorum hem seviniyorum inşallah erken gelir diye 🙄
Roses44 Totanseyma Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sagsalim kucağımıza alırız çok zor hele serklaj olunca Su saat olmuş canım uyku yok nefesim daralıyor uyuyamıyorum.Dayancak gücüm kalmadı Allah yardımcımız olsun
Gizemmiray35 Rabis0446 36. Haftadayım valla gitmiyor artık😂😂sıcaklar özellikle çok bunalttı bu ara nefes darlığı çekiyorum 34. Haftada nst ye girdim bi sıkıntı yok çok şükür 17 Ağustos sezeryan tarihim kısmetse
Portredekitirtil Rabis0446 35+2 yiz 15 ağustosa Allah nasip ederse gün aldık. Çok sıcak sıkıcı bunalmış haldeyim bişeyler yapmak istiyorum hazırlık olarak onlarıda yapamıyorum az kaldı ne diyelim
Forever Portredekitirtil aynıyız vallahi ikileri vs hiç saymıyorum 35+2 normalde kim sorsa 35 diyorum 😂benimde 15-20 Ağustos aralığı dedi ama net değil normal doğum istiyorum diye bebeğin dönmesini bekleyeceğiz
Sumydmn Roses44 ay gününüz belli o da güzel. Ben bekletirse diye ödüm kopuyor ama artık çok kötüyüm heralde Allah yardım eder de gecikmez bu beden 40 ı görmez gibi geliyor çok ağırım. 37 girdiğim gibi doğsun diye dua ediyorum sadece
Roses44 Sumydmn Aynı canım bende soylecegim cuma günü doktoruma gece uyku yok birşey yok 37 de alsa uygun olur inşallah yoksa bende gittiği yere kadar gitsin isterim ama dayanamiyorum İnanki Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
3Tospikannesi Sumydmn kaç haftalıksın şuan her gebelik bir olmuyor işte ben hiç önceden sancı çekmezdim bunda 31 de başladı sancılar kasılmalar 😁
Sumydmn 3Tospikannesi 35 hafta olduk. İlkiyle bu benim de çok zıt. 2. Miz nazlı geliyor hamilelikte tadabilecek her zorlukları tadıyoruz 😄
Ayse0885 34+4 sırtıma bıcak saplanması gibi nefesım kesılıyor gece deliksiz uyku artık yok sıcaklar bunaltıyor iş yapmakta zorlanıyorum 10 dk ayakata 10 dk otur 🥲 genede yıkılmadım ama ayaktada değilim 😂 ciden 33 sonra bi ağırlık geldı neyse herşeyı hazır inşallah 20 ağustosa gün verdi doktor
Rabis0446 Ayse0885 yaa bizde 34+2 acaba ne zamana verir gün 🤷🏼♀️ çok merak ediyorum sıcaklarda basınca daha da içinden çıkılmaz hal alıyoruz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😂