momlife10 likesah kese görmedi doktor kese olmayınca yerleşme kanamasi nasıl olur diye düşünüyorum insan endişe ediyor
likesah momlife10 yerlesme kanaması embriyo rahme tutununca yasaniyor kese embriyo rahme tutunduktan sonra olusmaya basliyor yani once yerlesme kanamasi oluyor sonra kese olusuyor. Endise etmeyin cok erken ogrenmissiniz ben de oyle ogrendim beta yukselene kadar insan sabretmekte cok zorlaniyor.
dolunayes momlife10 olur benimde kesem yokken kan uyusmazligindan damlayi bırak asiri kanamam oldu . İgne vuruldum . Sizde oyle sorunda yoksa yatin dinlenin
SeydaaYlmz Alizee 1.5 gün falan vardı yani 32 saat falan doktor olumsuz konuşunca buna kadar hesapladım 😔
e_blue_sky_a momlife10 yerleşme kanaması olabilir. 83te kese gözükmez diğer pazartesi o da ancak vajinal ultrason ile gözükür yolunda giderse
momlife10 likesah aslında adetim 10 gün gecikti 30 günde bir oluyorum ama demekki geç döllenme oldugu için yine de erken, geçen sene bir dusugum var o yüzden tedirgin oluyorum inşallah sağlıklı ilerler
MervEfehan momlife10 ultrason da gorunmesi için çok minik şuan keseyi göremezsiniz bence.bakin benim 1000 çıktı ayın 8 inde gtcem ultrason için.
momlife10 MervEfehan adetim 10 gün geciktigi için herhalde geç döllenme oldu diye böyle oldu. Sağlıklı olsunda
Yesim41 Benim ilk gebeliğim de öyle olmuştu kimyasal gebelikti beta HCG m 458 123 düşmüştü düşük yapıyordum yani ilm once hafif azıcık kan geldi üçüncü günü falan da şiddetlendi ağrım doktor düşük yapıyorsun dedi öyle de oldu