momlife10 Son adet tarihim 22 haziran. Bugün idrarda pozitif çıktı. Hafif sancilar girip durdu tuvalette silince hafif kan geldi bir daha gelmedi. Doktora gittim henüz ultrasonda gözükmüyor. Kan testi 83 çıktı acaba değer düşük olduğu için mi gözükmedi ve bu kan neyin nesi olabilir ???
Alizee momlife10 adetiniz gelmediyi sürecte bir sıkıntı yok. 2 günden bir kan testi verin aynı klinikte aynı saatte. 2 defa artış varsa problem yok demektir
likesah momlife10 kese beta en az 2500-3000 oldugunda gozukur. Yerlesme kanamasi da aslinda kese gozukmeden once erken gebeblik dineminde regl tarihine yakin olur genelde. Bu donemde yasadiginiz kanama devami gekmiyorsa yerlesme kanamasi olabilir. 2 gunde bir kan testi yaptirarak artisi takip edin artisin en az iki kati olmasi halinde saglikli gebelik kabul edilir.
e_blue_sky_a momlife10 yerleşme kanaması olabilir. 83te kese gözükmez diğer pazartesi o da ancak vajinal ultrason ile gözükür yolunda giderse
MervEfehan momlife10 ultrason da gorunmesi için çok minik şuan keseyi göremezsiniz bence.bakin benim 1000 çıktı ayın 8 inde gtcem ultrason için.
momlife10 Alizee kan biraz gözümü korkuttu çünkü yerleşme kanamasi olması için ultrasonda görmesi gerekirdi dimi
SeydaaYlmz Alizee merhaba ben aynı yerde kan verdim fakat aynı saatte değildi cumartesi akşam 7 de verdim birde gece 3 buçukta verdim. İlk değerim 1388 gece verdiğim ise 1802 çıktı öğlen ise doktora gittim doktor beta düzensiz artmış dedi. Ultrasonla baktı çok minik birsey var kese demeye bin şahit ister kanaman falan olursa hemen gel direk düşürürsün zaten keseyi dedi. Acaba aynı saatte kan vermediğim için mi düzensiz artış oldu
sultanssa kan testini 3 gun sonra tekrar edin degerin yukselmesi gerekiyor ultrason icinde cok erken gozukmemesi normal
sultanssa momlife10 kan icin yorum yapmak istemedim devaminda gelmemesi iyi .. yerlesme kanamasi vs diyorlar sizinde zaten az gelmis umarim skinti yoktur
likesah SeydaaYlmz ayni saat olmamasi artisi etkilemez degerin 1300 ken iki gun icinde en az 2600 leri gormesi gerekirdi bir kac saat once ya da sonra testin yapilmis olmasi ozellikle 1000’li degerlerden sonra cok bir seyi degistirmiyor. Kimyasal ya da dis gebelik varsa artis hizi dusuyor gebelik saglikliysa artis daha da hizlaniyor 1000’leri gorunce.
momlife10 likesah kese görmedi doktor kese olmayınca yerleşme kanamasi nasıl olur diye düşünüyorum insan endişe ediyor
SeydaaYlmz Alizee 1.5 gün falan vardı yani 32 saat falan doktor olumsuz konuşunca buna kadar hesapladım 😔
likesah momlife10 yerlesme kanaması embriyo rahme tutununca yasaniyor kese embriyo rahme tutunduktan sonra olusmaya basliyor yani once yerlesme kanamasi oluyor sonra kese olusuyor. Endise etmeyin cok erken ogrenmissiniz ben de oyle ogrendim beta yukselene kadar insan sabretmekte cok zorlaniyor.
dolunayes momlife10 olur benimde kesem yokken kan uyusmazligindan damlayi bırak asiri kanamam oldu . İgne vuruldum . Sizde oyle sorunda yoksa yatin dinlenin
momlife10 likesah aslında adetim 10 gün gecikti 30 günde bir oluyorum ama demekki geç döllenme oldugu için yine de erken, geçen sene bir dusugum var o yüzden tedirgin oluyorum inşallah sağlıklı ilerler
momlife10 MervEfehan adetim 10 gün geciktigi için herhalde geç döllenme oldu diye böyle oldu. Sağlıklı olsunda