Kbraerhn yarencaliskan evet kokuya çare yok gittiği yere kadar çekicem mecbur ya hamilelikler farklılaşıyormuş 2. Ci de öyle diyorlar hep
yarencaliskan Kbraerhn aynen farklılıklar var çekicez mecbur ben ilk gebeliğimde evimde duramıyordum 5-6 ay kayınvalidemle kaldım resmen kendi evimden iğrenmiştim sonra bir anda geçti o seninde geçer insallah
yarencaliskan Hsnefesare_ at canımda hiç anlamıyorum ben ilk oğlumda resmen çıkıntı vardı bunda hiç öyle bisey yok
Hsnefesare_ yarencaliskan çok teşekkür ederim 9 haftalık oldu yeni Kesesi hakkında yorum yapıyorlar sen içinden geçeni der misin nolur ikinci gebeliğim bu çok merak ediyorum
Kbraerhn yarencaliskan bende Odamdan çıkamıyorum salon mutfak hep kokuyor odamda kokuyor ama burnumdan nefes almamaya çalışıyorum evden inanılmaz soğudum bende hiçbir şey yapasım yok umarım en kısa zamanda geçer
yarencaliskan Hsnefesare_ içimden erkek geçti ama en önemlisi sağlıklı olması sanki biraz benim oğlumun kesesine benziyor gibi geldi birdahaki gidişinde net belli olur 12 haftada benim oğlum göstermişti
Meryemtolga Kbraerhn ilk hamileligimde sezaryen olacagim gunun sabahiba kadar kustum. Su anda 7+3 haftalik hamileyim ve yasamak eziyet gibi. Mide bulantisi bas agrisi migren hat safhada ne zaman gececek gececek mi bilmiyorum
Hsnefesare_ yarencaliskan inşallah canım birbtane kızım var bir tane de oğlum olsun istiyorum tabi saglikli olsunda dua et nolur bana
yarencaliskan Hsnefesare_ ederim canım insallah benimde bir oğlum var kızım olsun istiyorum ama sağlıklı olsun yeter 🍀
Guleroz Benimde ikinci gebeliğim ilk hamileliğimde çok fazla koku hassasiyetim vardı ama bunda ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti var tedirgin oluyorum biraz 😔 olsa bir dert olmasa bir dert
Kbraerhn Guleroz evet gerçekten öyle bazen o kadar rahat geçiriyorum ki günümü tedirgin oluyorum ne oldu acaba diye
yarencaliskan Kbraerhn hepsi geçicek canım merak etme çok zor bir yolculuk ama sonunda dünyanın en güzel şeyine kavuşucaz düşüncesi bile güzel bazen insanı hayattan bezdiriyor bu hamilelik ama mecburuz 🥲
Kbraerhn yarencaliskan evet zaten onu düşünmesek çekilecek gibi değil hayali bile o kadar iyi geliyor ki yaşadıklarıma 😍
yarencaliskan Kbraerhn yaa bide sen doğunca gör hiç bir acı o mutluluğun yerini almıyor hayatın oluyor birde anne demeye başlayınca bitiyorsun 🥰
Kbraerhn yarencaliskan yaaa öyle güzel anlatıyorsun ki bir an önce kavuşmak istiyorum 😍 içimde bile o kadar seviyorum ki 😂
Paradise1_ Kbraerhn her şeyden midem bulanıyor iki gündür bir şey yiyemiyorum gerçekten yoruldum 13+4 üm bende
Kbraerhn Paradise1_ bende başta öyleydim ekmek görmek istemiyordum midem bulanıyordu kokusundan bile ama yavaş yavaş yemeye başladım inşallah sizde düzelirsiniz