Kbraerhn KIZLAR 14+1 olduk🧿 Doktor kız dedi ama değişir mi bilmiyorum 🥰 Koku hassasiyeti ve mide bulantınız ne zaman geçti ?
yarencaliskan Kbraerhn 15 haftalığız bizde hala geçmedi bakalım ne Zaman geçicek bizede %80 kız demişti ama haftaya tekrar gidicez bakalım 😇
Elif3333 Kbraerhn 15 +4 olduk bizimde cinsiyetini kız. Bulantı savsh uyandığımda ve aç kaldığında devam ediyor hala:) kasık ağrısı eklendi bu hafta sizde yaşıyor musunuzz
Vilvilvil Kbraerhn Bana da 12 de %70 kız dedi doktorum umarım değişmez. Mide bulantım artarak devam ediyor 13. haftadayım prilam falan işe yaramıyor çoğunlukla
Kbraerhn yarencaliskan kız değişmiyor diyorlar ama bakalım ilk gebelik mi ? Mide bulantısı için ilaç içiyorum o beni kurtarıyor ama koku beni mahvetti evde durmak istemiyorum :(
Hsnefesare_ yarencaliskan canım ultsaron fotoğrafımı sana atsam bakabilirsin seninkiyle aynı mı cinsiyetini merak ediyorum da
Kbraerhn gamzecgr bende bir şeylerden tiksinme geçti ama koku geçmiyor :( mide bulantısına ilaç içiyorum o da kurtarıyor ama kokmayan yerler kokuyor bana :(
yarencaliskan Kbraerhn 2. Gebeliğim canım ilk gebeliğim oğlumdada aşırı bulantı koku hassasiyeti vardı iştahım kapalıydı. Bu gebeliğimde aşırı iştahım açık ama midem aşırı bulanıyor hep istifra ediyorum prilam günde 4 tane içiyorum anca iyi geliyor
Kbraerhn yarencaliskan ben gece yatarken 1 tane içiyorum oda beni kurtarıyor içmediğim gün ne yesem kusuyorum
1kbrcicekz Bnim mide bulantılarım akşam yemekten sonra başlıyo yatana kadar sürüyo böyle olan var mı neler yapıyosunz
MiniMimi42 1kbrcicekz Benimde ya. Odamdan çıktığım zaman evin kendi kokusu,mutfak.. Almadigim kokuları alıyorum resmen 🥴 Bu yüzden bütün günü odamda geciriyorum
Kbraerhn Elif3333 evet bir anda ağrı giriyor kasığıma ya da ağırıyor bu haftalarda bende yaşıyorum onu kaç haftada bir kontrolleriniz ?
yarencaliskan Kbraerhn 1 tane iyi geliyorsa yine iyisin canım ben hastanede yattım geçen anca kendime geldim
Kbraerhn yarencaliskan Geçmiş olsun allahım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin beni koku mahvediyor evde hiçbir şey yapamıyorum
Kbraerhn Vilvilvil benimde anlamadığım bir şekilde mide bulantılarım arttı ama çok şükür prilam içiyorum beni kurtarıyor dün içmedim her yediğimi çıkardım
yarencaliskan Kbraerhn insallah sizde sağ Salim yavrunuza kavuşun 🤲 benim oğlumda çok koku hassasiyeti vardı bunda çok şükür yok okadar ona bir çözümde yok malesef
yarencaliskan Hsnefesare_ at canımda hiç anlamıyorum ben ilk oğlumda resmen çıkıntı vardı bunda hiç öyle bisey yok
Kbraerhn yarencaliskan evet kokuya çare yok gittiği yere kadar çekicem mecbur ya hamilelikler farklılaşıyormuş 2. Ci de öyle diyorlar hep