zeynozey Minikk105 ay çok ara vermişsin muayeneye. Acile sancım var diye git ulturasonla bakar, nst çeker. Kadın doğum acile gitmen lazım ama. Sancın olmasada sancım var de 😬
Minikk105 zeynozey Randevu bulamıyorum hergun bakmama rağmen mhrs ye doğuma gidecem bu şekilde artk hastaneye bende öyle düşündüm aslında nst ye alırlar sadece heralde
zeynozey Minikk105 ulturason muayene de yapar canım. Sancım olunca gittm bende acile ulturasonda bakıyo nst de alıyo
Minikk105 Ozge56 üç gün önce devlete gittim sabahtan şansımı deneyim bi diye dr randevusuz alamam dedi napcami sasrdm
fundactak Sancım var diye gidersen alttan ve üstten muane edip nst ye baglıyo acil ancak o şekilde bakarlar
Minikk105 fundactak ay artk yapacam bunu başka yok yani randevu hiç yok almıyorlar dr randevusuz alamam diyor
Ozge56 Minikk105 devlet hastane hastane yapti her yere ama randevu yok sabah git bekle kapıda acil bakın bana de derdini anlat
MiniMimi42 Minikk105 Hangi şehirdesin ya ? Konya’da da randevu bulunamıyor devlet doktoruna. Doktor gezerken dogurcam bende herhalde
Minikk105 MiniMimi42 Kırıkkale deyim birsurru dr vardı hepsi gitmiş muayene geçtim kim dogurtturcak diye düşünüyorum 😄.
MiniMimi42 Minikk105 Ben ilk gebelikte hareketlerini hissetmiyorum bebeğin diye gitmiştim acile. Doğuma almışlardı beni 😂
QBuse1123 Minikk105 bende aynı durumdayım bakmıyorlar randevu da yoktu ambulans çağırdım herseyi yaptılar çok ta iyi baktılar tavsiye ederim😁