En son 32 haftalıkken muayene oldum şuan 37 haftalık oldum hala muayene olamadım randevu bulamıyorum dr randevusuz almıyor. Acilden gitsem muayene için alırlarmı acaba bir bilginiz varmı teşekkür ederim şimdiden
Acilden Muayene ediliniyormu?
zeynozey
Randevu bulamıyorum hergun bakmama rağmen mhrs ye doğuma gidecem bu şekilde artk hastaneye bende öyle düşündüm aslında nst ye alırlar sadece heralde
Ozge56 doğraym o zaman başka türlü almıyorlar randevuda yol 🙂
Sancım var diye gidersen alttan ve üstten muane edip nst ye baglıyo acil ancak o şekilde bakarlar
Ozge56 üç gün önce devlete gittim sabahtan şansımı deneyim bi diye dr randevusuz alamam dedi napcami sasrdm
fundactak ay artk yapacam bunu başka yok yani randevu hiç yok almıyorlar dr randevusuz alamam diyor
Minikk105 Hangi şehirdesin ya ? Konya’da da randevu bulunamıyor devlet doktoruna. Doktor gezerken dogurcam bende herhalde
MiniMimi42 Kırıkkale deyim birsurru dr vardı hepsi gitmiş muayene geçtim kim dogurtturcak diye düşünüyorum 😄.
Minikk105 acilden muane için bakmiyolar en basitinden bişey söyleseniz bile bakarlar
Minikk105 Ben ilk gebelikte hareketlerini hissetmiyorum bebeğin diye gitmiştim acile. Doğuma almışlardı beni 😂
Mervenur1405 aynen sadece nstye alıyorlar
MiniMimi42 😄 bende Bi yalan söyleyin artk hiç olmazsa nst de bakarlar
Minikk105 sabah erken giderseniz kayıt açıyorlar
Minikk105 bende aynı durumdayım bakmıyorlar randevu da yoktu ambulans çağırdım herseyi yaptılar çok ta iyi baktılar tavsiye ederim😁