Matmazelll bence sen de düşün ve gir bu yola 😂 gerçekten her cocugun en yakın arkadaşı olacak kardeşime ihtiyacı var
Senin de enerjin varken yap gitsin
2. Çocuk
Dusenerler hayat işte biraz geç oldu 2 buçuk yaşında işe başladım onu al bunu al onu öde derken bu zamana gelmişiz hiç farkında değilm bide erken olsun istemedim toparlasın kendini bensiz yapsın istediklerini diye 😂
snowpress evet ya benimde bi kız kardeşim var benden 4 yaş küçük iyi ki var 🙏🏻zaten ondan düşünüyorum bide kızımda arada söyleyip duruyor kardeşim olsa diye 😂
Matmazelll suan tamda dediginiz durumdayim 4 bucuk yasinda kizim var ve hamileyim bizi neler bekliyor bende merak ediyorum 🫣
Matmazelll bebişi yeni 1 yaşına girmiş ve 4 haftalık hamile olan ben 🤣🤣🤣
sultanssa ayyy benden bir tane daha var yanlız değilim 😂
Matmazelll 4 buçuk yaşında kızım var ve 5 haftalık hamileyim.. 5 buçuk yaş olacak aralarında :)
Habibe_ abowww cesarettin zirvesi 😂vallahi helal olsun ben ozamanlar bir daha çocuk yok diye bağırıyordum galiba 😂
Matmazelll benim de 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim tek çocukla da olmuyor her çocuğun bir kardeşi olmalı ve senin oğlun da büyük maşallah tamdır zamanı
Matmazelll bende var 3 yasında :) 12 haftalık hamıleyım :) valla cok korkuyorum cokk
Sevgigulsen en iyi zamanlar galiba 😂herkez benim gibi beklemiş
Sehermahsum7321 allah söyletti galiba oğlum değilde kızım var ama bir tane de oğlum olsa fena olmaz 😂allah sağlık versin tümm çocuklarımızaa 🤲
Durumery allah yardımcın olsun ama ilk çocuk önemli ya yani sakin veya hareketli olması 2. Çocucuğu ona göre düşündürüyor bence 😊
Matmazelll hahahahha aman canım birlikte büyüsünler 🤣🤣 Allah dayanma gücü versin amin 🤣🤣♥️♥️
Sevgigulsen kızınız nasıl sakin mi iletişiminiz falan
Habibe_ aminnn 😂sana daha çook versin canım 😂🤲
Matmazelll aşırı hareketli ama iletişimimiz güzel çok sukur
- Düzenlendi
Matmazelll 3,5 yaşına girecek bir oğlum var Allah nasip ederse bende istiyorum bu ayda umudum var inşallah hayılrı haberler alırım🥺💙
Sevgigulsen bu yaşlar iyi yani biraz büyüdüğü belli oluyor 😊
Tugba_turk46 inşallah canım hakkında hayırlı olsun 🤲