Matmazelll bence sen de düşün ve gir bu yola 😂 gerçekten her cocugun en yakın arkadaşı olacak kardeşime ihtiyacı var
Senin de enerjin varken yap gitsin

Dusenerler hayat işte biraz geç oldu 2 buçuk yaşında işe başladım onu al bunu al onu öde derken bu zamana gelmişiz hiç farkında değilm bide erken olsun istemedim toparlasın kendini bensiz yapsın istediklerini diye 😂

snowpress evet ya benimde bi kız kardeşim var benden 4 yaş küçük iyi ki var 🙏🏻zaten ondan düşünüyorum bide kızımda arada söyleyip duruyor kardeşim olsa diye 😂

Matmazelll suan tamda dediginiz durumdayim 4 bucuk yasinda kizim var ve hamileyim bizi neler bekliyor bende merak ediyorum 🫣

Habibe_ abowww cesarettin zirvesi 😂vallahi helal olsun ben ozamanlar bir daha çocuk yok diye bağırıyordum galiba 😂

Matmazelll benim de 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim tek çocukla da olmuyor her çocuğun bir kardeşi olmalı ve senin oğlun da büyük maşallah tamdır zamanı

Sehermahsum7321 allah söyletti galiba oğlum değilde kızım var ama bir tane de oğlum olsa fena olmaz 😂allah sağlık versin tümm çocuklarımızaa 🤲

Durumery allah yardımcın olsun ama ilk çocuk önemli ya yani sakin veya hareketli olması 2. Çocucuğu ona göre düşündürüyor bence 😊