Merhaba anneler sizlere bi soru danışmak istiyorum benim mayısta 4 yaşını dolduran bir kızım var ve ben 2. Yi düşünüyorum ama başlamadım çalışmalara 😂ben başlayasıya doğurasıya nasipse tabi 5 buçuk yaşını bulacak ve anasınıfına başlayacak.
beni ne gibi güzellikler ne gibi zorluklar bekliyor acaba fikir veren olurmu 😂

Hadi bana düşüncelerinizi yazınn 😂

Yoksa düşünmekle delilik mi yapıyorum 😂

Hee bu arada çalışıyorum günde 10 saat eczanede 😂

Çocuk olunca muhtemelen işi bırakmak zorunda kalıcam 😂

Matmazelll bence gayet güzel bir zaman. Benim oğlum 3 yaşında şuan ikinciye hamileyim ilk çocuğun okul zamanı falan başlamadan yapmayı düşünüyordum öyle de nasip oldu çok şükür geç bile kalmışsın bacimm🤭🤭😂

Matmazelll bence sen de düşün ve gir bu yola 😂 gerçekten her cocugun en yakın arkadaşı olacak kardeşime ihtiyacı var
      Senin de enerjin varken yap gitsin

Dusenerler hayat işte biraz geç oldu 2 buçuk yaşında işe başladım onu al bunu al onu öde derken bu zamana gelmişiz hiç farkında değilm bide erken olsun istemedim toparlasın kendini bensiz yapsın istediklerini diye 😂

snowpress evet ya benimde bi kız kardeşim var benden 4 yaş küçük iyi ki var 🙏🏻zaten ondan düşünüyorum bide kızımda arada söyleyip duruyor kardeşim olsa diye 😂

Matmazelll suan tamda dediginiz durumdayim 4 bucuk yasinda kizim var ve hamileyim bizi neler bekliyor bende merak ediyorum 🫣

Habibe_ abowww cesarettin zirvesi 😂vallahi helal olsun ben ozamanlar bir daha çocuk yok diye bağırıyordum galiba 😂

Matmazelll benim de 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim tek çocukla da olmuyor her çocuğun bir kardeşi olmalı ve senin oğlun da büyük maşallah tamdır zamanı