ebrulina Bende kısmetse yarın yaptıracağım zeki hocadan randevu aldım diğer araştırdığım yerlerde de fiyatlar böyle hepsi perinatalog Erdem Çakmak 2000 bin tl Medipol Çamlica 3200 tl Memorial ataşehir 3700 tl Medicana Ümraniye 1500 tl Zeki Şahinoğlu 2200 tl
Loliannesi Benim doktorum iki isim verdi. İkisi de perinatolog. Ben 12 Ağustos’a Fatih Bey’e randevu aldım. Koç Üniversitesi Prof. Dr. Ebru Çelik 2750₺ Op. Dr Fatih Esen 2500₺ Zeynep Kamil’i de söyledi ama. Her sabah 10 da bakmama rağmen bir türlü düşüremedim hayırlısı olsun artık.
Mutlulukkk Ebeguy uskudar hospital turk. Biz gittigmzde 690tl idi. Radyolog kadinn doktor, ben cok memnun kalmistim. Fiyat degismis mdiir blmiorum tabi 😊
MiaBaslck Ebeguy Doktor tavsiyem lale hanım peritonoloji gerekiyor ise dr. Mehmet Uludğan lale hanım bunu önermişti bana da
Beyzaaolgun Devlet hastanesi düşünürseniz Zeynep kamil devlet hastanesi de çekiyor. Ama önce kadın doğum bölümüne gidip o bölümü açtırmamış gerekiyor. Zeynep kamil de antenatal diye geçiyor. Ben orda çektirdim dr. Gizem boz izceyhan çekti çok memnun kaldım en ince ayrıntıya kadar bakıyor
Serenayyyyyy Ebeguy merhaba imkanınız varsa pendik emseye randevu alın oya hanım var perinatolog çok tatlı çok ilgili 40 dakika sürdü detaylımız herseyini göstermişti haziranda 1500 tl verdik
Sare099 Serenayyyyyy merhaba ben emseyden randevu aldım ama cihaz eski diyenler var fotoğraf net olmadığı için cok fazla şikayet okudum dogru mu acaba ?
Serenayyyyyy Sare099 hayır kurtköydeki emseyden bahsediyorum ben yeni cihazları bebeğimizi çok net görmüştük ve oya hanım çok ilgiliydi bi şans verin bence hatta ben verdiği resmi koyayım görün
zeynepsg MedicalPark Göztepe Prof.Dr. Cihan Çetin gittim memnun kadım 3.350₺ kendisi perinatolog. Memnun kaldım