Sare099 hayır kurtköydeki emseyden bahsediyorum ben yeni cihazları bebeğimizi çok net görmüştük ve oya hanım çok ilgiliydi bi şans verin bence hatta ben verdiği resmi koyayım görün

Serenayyyyyy teşekkür ederimm 😍 Haftaya randevumuz merakla bekliyoruz bizde ☺️

• RES bunu yanıtladı.
      11 gün sonra

Sare099 benim de 1 mart. Oya hanıma. Heyecanla bekliyorum ben dee

Serenayyyyyy Merhaba, evet gittik çok memnun kaldık ☺️ Karşılaması dahil olmak üzere hem bize olan ilgisi hem bebeğe bakarken ki o ilgisi , sevecenliği güler yüzü bizi çok tatmin etti açıkçası. Detaylı baktı ve bizi sürekli bilgilendirdi , çok şükür sağlıklı kızımız 🙏🏼 pendik medipol hayal beyle oya hanım arasında kalmıştık , oya hanımı tercih etmişiz iyiki.

RES Biz çok memnun kaldık , sizde memnun kalırsınız inşallah ☺️ Çok samimi , ilgili bir doktordu 💖

• RES bunu yanıtladı.

Sare099 bilgilendirme için çok teşekkürler, sevindim :)))

@Ebeguy Merhaba ben de Maltepe, Perinatoloji İstanbul Görüntüleme Merkezi’ne randevu aldım Cuma günü gideceğim. Prof.Dr.Cem Turan’a randevu oluşturuldu. Fiyat olarak çok yüksek 3600 TL, ama değer diyorlar, bilemiyorum açıkçası gidip göreceğiz 😂 sizlere muhakkak yazarım 🌺💙😘

Sare099 çok sevindim adınıza çok tatlı bi kadın bizde çok sevmiştik çok ilgiliydi sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızınızı❤️

RES Evet aldılar kendisi içeri davet etti ikimizi zaten saatimiz gelince 🌸 Bizden sonra girenlerde eşiyle birlikte girdi sorun olmuyor 💖

Sare099 merhaba bende araştırıyorum. Pendik medipole gidiyorum semra hanıma detaylı için Hayal beyi öneriyorlar haliyle ama Oya hanımı da çok duydum kararsızım. Sizin tercihinizi etkileyen neydi ?

1Sendemi2 Hayal bey ile alakalı burada ilgisiz , soğuk olduğunu ultrason bitene kadar konuşmayıp en son durum hakkında bilgi aktardığını okumuştum. Yabancı bir doktormuş sanırım, genel anlamda bilgi yeterliydi diyip memnun olanlarda var ama benim beklentim verilen ücret karşılığında soğuk bir doktor ile karşılaşmak değildi açıkçası. Emseyi araştırmadan önce tek seçenek medipol hayal bey gibiydi haftası yaklaşmasından dolayı. Ocak 1 itibariyle zam yapıldı 2400 oldu , son bir hafta kala randevu alabileceğimi söylediler aradığımda ise tekrar bir zam ile karşılaştım 2700₺. Bu tutarsızlıklarından dolayı da tamamen vazgeçtim emsey denk geldi oya hanım da zeynep kamilden geliyormuş hafta da iki gün herkes çok memnun olduğunu yazmıştı 3000₺ detaylı ultrason. Her aşamasında bizimle konuştu çok çok ilgili ve sıcakkanlı bir doktordu , bekleme salonuna gelip kendisi bizi odasına davet etti. O dakikadan itibaren ilgisi muhteşemdi, bebeği birlikte sevdik hatta :) Heyecanımıza da ortak oldu her anlamda bilgisi ve ilgisiyle bizim için harika geçti. 🙏🏼

Sare099 açıklamanız için çok teşekkür ederim. Bende 2 hafta önce fiyat almıştım 2400 du demekki ay bile geçmeden tekrar zam yapmışlar.
                  Siz normal muayene için hangi hastaneye gidiyorsunuz.

22 gün sonra

Fiyatlar çok yüksek o yüzden Anadolu yakasında oturmama rağmen çapa tıp fakültesinden aldım hem doktorlar çok iyi hem fiyatı 1170 tl