Iffetnur_ahsen gzdekless maşallah kuzum çok sevindim ya 2 gündür aklımdasın girip bakıp çıkıyorum acaba test yaptı mı diye Allaha şükür emin ol iğne etkisi çoktan bitmiştir bitmese bile bu kadar belirgin olmaz kaçıncı gün progesterin hormonun baktırdın canm
gzdekless Iffetnur_ahsen Hasret5506 anneoluyoruuumm16 Buda benim testim kızlar bugün yaptım kan vercem birazdan🥹🥹
gzdekless Iffetnur_ahsen 6 gün önce yaptırmıştım canım progesteron hormon tahlilini şimdi yine yaptırcam HCG yaptırınca oda çıkar
Hasret5506 gzdekless yiaaa maşallh hayırlı olsun bebişlerimiz sağlıklı sihatl büyüsünler rabbim isteyen herkeze versin
gzdekless Iffetnur_ahsen Bugün benim 12 günüm canım doktor Çarşamba günü yap dedi 2 gün var ne fark edecek dayanamadım ben yaptım şimdi vermeye gitçem kan tahlili canım
Iffetnur_ahsen gzdekless progesteron için canım beta şimdi vermem zaten senin 12. Gün ise 6. Günde progesteron hormonuna baktirmissin demek oluyor sanırım
gzdekless Iffetnur_ahsen Canım ben bu ayın 20 sinde aşılama oldum 27 sinde progesteron tahlili yaptırdım bugün de evde test yaptım 💃