Bskaysy Herhangibirisiiiiiii göbek bağı düşmeden yıkamayı düşünmüyorum bunu hastaneylede konuşucam yıkamasınlar diye. Çünkü onun vücudundaki o beyaz kalıntı onu tüm bakterilere karşı koruyor. E bebiş yeni doğmuş haliyle birsürü misafiridir oydu buydu derken mikrop kapmasını istemiyorum. Hergün nemli pamukla boynunun altını koltuk altını elinin içini falan silerim göbek bağı düşene kadar. Zaten en geç 10 gün içinde düşüyor. Bu benim fikrim
Herhangibirisiiiiiii Bskaysy Anladım annemler bu konuda ne bi şekilde tabiki yıkayacağız dediler 😂😂 doktora soruyorum yıkanmamalı diyor.. bilemedim
DnzTnr Herhangibirisiiiiiii ben yikamadim göbek bağı düşünce yıkadım cildindeki o koruyucu tabaka ne kadar uzun süre üstünde durursa o kadar sağlıklı ki cilde sahip oluyor diğer türlü hemen yıkayınca hassas alerjik oluyorlar ilerde o yüzden yikamadim zaten öyle pis de olmuyor ter yok bişey yok mis kokuyor
Herhangibirisiiiiiii DnzTnr Anladım annemler bu konuda ne bi şekilde tabiki yıkayacağız dediler 😂😂 doktora soruyorum yıkanmamalı diyor.. bilemedim
Herhangibirisiiiiiii ipekss Yanlış anlamayın sakın bilmediğim için soruyorum yıkamadığnız bu sürede koku oluşumu peki
Hilal2901 Herhangibirisiiiiiii bilmem sağlık ocağındaki ebe bana yıkayabilirsin demişti. Hastnedeb cıkıp eve gelince biz dusa girip rahatlamak istiyorsak bence o da ister dedim ve yıkadık😂😂
Pnr_KMRC1 Herhangibirisiiiiiii ben hergün yıkatmayı düşünüyorum anneme ablamın çocuklarınıda hergün yıkıyordu 3 güne göbek bağları düştü birde hergün yıkandıkları için daha rahat uyuyorlar şuan biri 5 biri 8 yaşında hergün duşa devam yaz kış 😁🫶😘
Herhangibirisiiiiiii Pnr_KMRC1 Biz de 3 kardeşiz annem bizi de hemen yıkamış kayınvalidem de öyle torunlarının hepsini hemen yıkamış bi problem de olmamış
Pnr_KMRC1 Herhangibirisiiiiiii valla en güzeli yıkatmak doktorlar göbek bağı düşene kadar diyor hiç beklemem kendim yıkayamam hazır annem kayınvalide varken yıkasınlar banada öğretirler kafasındayım çokta pinpiriklenmek istemiyorum 🙃
Gunes17 Herhangibirisiiiiiii ben hemen yıkadım bebeğimi hiç de bisey olmadı 5 inci gün düştü gobek bağı ona da zararı olmadı
poyrazin_annesi28 Herhangibirisiiiiiii Göbek bağını bekledik kısa sürede düştü zaten. Doktorum da hemşireler de düşmeden yıkama demişlerdi dinledim ben de
bzey Mesele göbek bağının düşmesini beklemek değil. Doğarkenki o yağ tabaka vernix kazeoza . Bebeğin gelişimine, vücuduna faydalı bi yağ ve 24-48 saat kalabilir.
Atss0000 Herhangibirisiiiiiii hastaneden geldikten 1 gün sonra yikadim bence yika bi sorun olmadi bende çok şükür hem bebiste rahatlar😇🌸
minikoannesi123 Herhangibirisiiiiiii ben 3.gunu yikamistim. Göbek bağının kuruluğuna dikkat ederseniz bir şey olmaz inşallah
GokceMom_ Herhangibirisiiiiiii ben gobek bagı dusunce yaptım banyosunu cnm doktorumda oyle onerdı su degerse iltihap kapar dıyr dusmesını bekle dedı eger yıkamak istersen orasına su degdırmemen grek dedı bn dusmesını bekledım oyle yıkadım kızımı