Atss0000 Herhangibirisiiiiiii hastaneden geldikten 1 gün sonra yikadim bence yika bi sorun olmadi bende çok şükür hem bebiste rahatlar😇🌸
minikoannesi123 Herhangibirisiiiiiii ben 3.gunu yikamistim. Göbek bağının kuruluğuna dikkat ederseniz bir şey olmaz inşallah
GokceMom_ Herhangibirisiiiiiii ben gobek bagı dusunce yaptım banyosunu cnm doktorumda oyle onerdı su degerse iltihap kapar dıyr dusmesını bekle dedı eger yıkamak istersen orasına su degdırmemen grek dedı bn dusmesını bekledım oyle yıkadım kızımı
momqq Göbek bağına dikkat edersen hiç bsy olmaz güzelce kurut miss 🌸 etrafmdaki herkez böyle yapıyor bende kızımda yıkıyordum daha rahat uyuyordu hem ☺️
Nrslcn Herhangibirisiiiiiii 7 günlük bı bebeğim var bende hala yikamadim pisde değil miss gibi kokuyor. Olurda göbeği nem kaparsa bakteri üretebilir bunun riskine giremem her çocukta aynı değil belki ama minnak kızımı riske atamam ayrıca bebeğin doğduğunda üzerinde bulunan verniks sıvısınin bı çok şeye faydası var ne kadar çok emilirse vücuda o kadar iyi
Nur-- Herhangibirisiiiiiii bende kızımı hastaneden gelince yikamistim doğum yaptıran ebe de yikayabilirsin demişti 5.gun göbek bağı düştü bir sorun olmadı. İkinci kızımı da yikayacagim
kadertugrul7 Herhangibirisiiiiiii ben eve gelince yikamistim hemen sonra göbeği düşene kadar yikamadim gobegide zaten hemen düşmüştü sadece gobek bağını dikkatlice kurulamistik