Seh999 PrensinibekleyenAnnee doktorum normal dedi. İkili tarama testi de temiz. Benim burnum çok küçük genetik olabilir.
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 6.5 dan büyük olunca mi kromozan bozuklugu sayılıyor 6 dan büyük olmasını istiyorlar
Gndzmrv PrensinibekleyenAnnee genellikle doğduktan sonra kapanıyor diye biliyorum canım hiç dert etme 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
PrensinibekleyenAnnee Seh999 benim.kız kardeşimin de burnu fındık gibiydi doğdugunda ozman kesin ölculseydi kesin bir dünya bbisey derlerdi 🤣şuan öyle güzel burnu varki
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 yani en az 6 olması beklenir demek istiyor canm ama bu tabi 6 dan küçük olunca bı sıkkınti var demek değil
Rfrshr AnnesiyimM53 sizin attığınız değer NT yani nukal translusensi yani ense kalınlığı demek. Burun değil bu.
Ikiz_annesii Gndzmrv 24 de yaptırmıştım 7 civari çıkmıştı normal olan ne bilmiyodum ama doktor kötü bişey demediği için bende araştırmadim
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 benim 6.9 cıktı doktor kötü bişey demedi 🤣 sen neden kafamı karıştırıyorsun😁
Seh999 PrensinibekleyenAnnee sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten bak benimki de küçük çıkmış buraya yazana kadar bilmiyorumdu ki 2 tane doktor gördü yani hem ikili testte hem de detaylı da illa ki birinden biri kötü derdi
AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee takılma kuzum zaten ☺️☺️ bak 6 ve üzeri diyor zaten ve onun ortalamasını alıyolar benimde 6.57 çıktı ortalama olarak 5,4 yazdılar
Seh999 PrensinibekleyenAnnee evet burası insanı gerçekten insanı etkiliyor ama önemli olan doktorumuzun ne dediği