PrensinibekleyenAnnee Gndzmrv 20 haftada yaptıedim canm ama bebek 21 çıkmıştı korkma burnu küçük demekki benimde kalbinde delik var 😔
mevraca PrensinibekleyenAnnee kalp delikligi dogdugunda ve büyüdükce kapanıyor cogu bebeğe kalbi delik deniliyor ama kapanıyor yani merak etmeyin
Gndzmrv PrensinibekleyenAnnee genellikle doğduktan sonra kapanıyor diye biliyorum canım hiç dert etme 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Nazlimom Gndzmrv bizimkide 4.5 mm di down sendromdan şüphelendi doktor fetal dna yaptırdık temiz çıktı fındık burunlu doğdu başka bi sıkıntısı yoksa içinizi ferah tutun
Gndzmrv Nazlimom bizde 12.haftada yaptırmıştık düşük risk çıkmıştı. İnşallah ben de sağlıkla alırım kucağıma 🙏 Hiç kimseyi çocuğunun sağlığıyla sınamasın allahım 🙏
Yareneylul Gndzmrv 25 haftalık olduk randevum bugün benm biraz geç oldu sanırım en erken randevu tarihi bugün için vardı bir ay önceden aldm 🤦♀️
AnnesiyimM53 23.haftada gittim 6,5 çıktı ondan büyük oluncada kromozom bozukluğundan şüpheleniliyor internetten bak görürsün cnm
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 6.5 dan büyük olunca mi kromozan bozuklugu sayılıyor 6 dan büyük olmasını istiyorlar
Seh999 PrensinibekleyenAnnee doktorum normal dedi. İkili tarama testi de temiz. Benim burnum çok küçük genetik olabilir.
PrensinibekleyenAnnee Seh999 benim.kız kardeşimin de burnu fındık gibiydi doğdugunda ozman kesin ölculseydi kesin bir dünya bbisey derlerdi 🤣şuan öyle güzel burnu varki