Gndzmrv PrensinibekleyenAnnee genellikle doğduktan sonra kapanıyor diye biliyorum canım hiç dert etme 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
PrensinibekleyenAnnee Seh999 benim.kız kardeşimin de burnu fındık gibiydi doğdugunda ozman kesin ölculseydi kesin bir dünya bbisey derlerdi 🤣şuan öyle güzel burnu varki
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 yani en az 6 olması beklenir demek istiyor canm ama bu tabi 6 dan küçük olunca bı sıkkınti var demek değil
Rfrshr AnnesiyimM53 sizin attığınız değer NT yani nukal translusensi yani ense kalınlığı demek. Burun değil bu.
Ikiz_annesii Gndzmrv 24 de yaptırmıştım 7 civari çıkmıştı normal olan ne bilmiyodum ama doktor kötü bişey demediği için bende araştırmadim
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 benim 6.9 cıktı doktor kötü bişey demedi 🤣 sen neden kafamı karıştırıyorsun😁
Seh999 PrensinibekleyenAnnee sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten bak benimki de küçük çıkmış buraya yazana kadar bilmiyorumdu ki 2 tane doktor gördü yani hem ikili testte hem de detaylı da illa ki birinden biri kötü derdi
AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee takılma kuzum zaten ☺️☺️ bak 6 ve üzeri diyor zaten ve onun ortalamasını alıyolar benimde 6.57 çıktı ortalama olarak 5,4 yazdılar
Seh999 PrensinibekleyenAnnee evet burası insanı gerçekten insanı etkiliyor ama önemli olan doktorumuzun ne dediği
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 benim anladm kadarıyla artık oku oku bir kadın doğum kadar bilgi sahibi olduk ense kalınlığı en fazla 6 olmalı burun kemigide en az 6 olmalı 6 dan küçük olana kısa diyorlar
AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee aynen benim kızım var kromozom bozukluğu var ben zaten araştırmaktan bi hal oldum vallahi
Alizee Gndzmrv 22 haftada 7.9 mm. Bebeğim 2 hafta önden gidiyor, iri bebeğim. Ben 1.75, babası 1.85, dr normal dedi 😁
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 Rabbim şifa versin canm Düzelir ameliyatla. Artık tıp çok ilerledi ultrasyonu da görmediler mi damagi falan fark ediyorlar ayaklarına bakıyorlar