PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 Rabbim şifa versin canm Düzelir ameliyatla. Artık tıp çok ilerledi ultrasyonu da görmediler mi damagi falan fark ediyorlar ayaklarına bakıyorlar
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 en azından kendinizi hazırlarsiniz ikinci kaç aylık Rabbim.evlatlarımızla sınamasın
Gmzeeoz monarosamommy Hastanede mi yaptırdınız? Ben araştırma hastanesinde yaptırdım benim de elime bir şey vermediler hastanenin sonuç sitesinde rapor vardı onu attım doktoruma.
monarosamommy Gmzeeoz bende araştırma hastanesinde yaptırdım hastanenin laboratuvar sonucu için sisteme girdim daha çıkmamış hani elime herhangi bisey vermediler ultrason harici
Rfrshr AnnesiyimM53 sizin attığınız değer NT yani nukal translusensi yani ense kalınlığı demek. Burun değil bu.
AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee girdim aslında ama elimde değil herşeye takılıyorum yemin ederim doğumum yaklaştıkça korkuyorum acaba neyle karşılaşacağım diye
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 yok yok canm hiç öyle düşünme orda anlısıliyor hem birinde oldu diye diğerinde olacak diye bişey yokki bu bebeğinin cinsiyeti ne