sunshine_ Mutluuuu bu haftalar tam şiddetlendiği haftalar canım Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alalım
Hshfhfnn sunshine_ bende 11 haftaligim biti benim çok şükür bazen ara sıra oluyor oda sorun olmuyor benim için
sunshine_ Hshfhfnn evet bulantı tiksinme çok iğrenç nasıl geçecek hiç bilmiyorum herşeyin kokusunu alıyorum tiksiniyorum zaten yemek yiyemiyorum 😔
Hshfhfnn sunshine_ Ben cuma günü hastaneye gidecem o zmn yaparlar herhalde 12 hafaliga 1 günüm kaliyor
anneoluyoruuumm16 sunshine_ ben meyve ile beslenmistim o dönemlerde. Meyve yemekten iyi geliyordu bana
sunshine_ anneoluyoruuumm16 meyve yiyorum ama çok acıkıyorum yiyincede 😃 psikoloji kalmadı artık canım 😔
anneoluyoruuumm16 sunshine_ yoğurt ve tuzlu salatalık biraz bastırıyor birde kuru ekmek ve simit bana iyi geliyordu
sunshine_ anneoluyoruuumm16 tamam canım çok sağol bunları denicem birde sana bişi sormak istiyorum karnım ne zaman belirginleşmeye başladı ?
sunshine_ anneoluyoruuumm16 haha o zamana kadar belli değilmiydi ya benim hemen çıkmıştı ama sanırım ödem falandı bu iki gündür çok daha az göbek var önceden baya çıkıyordu belliydi göbeğim
anneoluyoruuumm16 sunshine_ valla benn 98 kiloyla hamile kalınca bebek mi göbek mi anlaşılmıyordu. 20. Haftadan sonra bebek olduğu anlasiliyor hamile göbeği oldu artık 😃
sunshine_ anneoluyoruuumm16 ay ne güzel minnoş anne olmuşsun 😃 şuan kaçıncı haftadasın yolu yarılamışsın 😃
sunshine_ Neslihan_yml 16 mı yandım ben 😃 canım bana herşey kokuyor ya bulaşık deterjanını değiştim 2 kere napcam bilmiyorum hayrlısı burnumu sıka sıka yapmaya çalışıyorum artık 😃
Dileylim sunshine_ 14+6 dan bildiriyorum hala bulantılar ve kusmalarım var. Asla öğünlerimi tanamlayamıyorum tiksinme değilde porsiyonlarımı bitiremiyorum ben de
sunshine_ Dileylim yiyemediğimiz için mide küçülüyor heralde o yüzden bende çok yiyemiyorum bu ara çok yesem bulanıyorum