sunshine_ anneoluyoruuumm16 ya bulantı neyse de tiksinmelerim geçse de yemek yiyip kussam keşke hiçbir yemeği yiyemiyorum hafif bişeyler ile geçiştiriyorum Bi yandan korkuyorum bebeğe Bi faydası oluyor mu yediklerimin diye
anneoluyoruuumm16 sunshine_ ben meyve ile beslenmistim o dönemlerde. Meyve yemekten iyi geliyordu bana
sunshine_ Mutluuuu bu haftalar tam şiddetlendiği haftalar canım Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alalım
Hshfhfnn sunshine_ bende 11 haftaligim biti benim çok şükür bazen ara sıra oluyor oda sorun olmuyor benim için
sunshine_ Hshfhfnn evet bulantı tiksinme çok iğrenç nasıl geçecek hiç bilmiyorum herşeyin kokusunu alıyorum tiksiniyorum zaten yemek yiyemiyorum 😔
Hshfhfnn sunshine_ Ben cuma günü hastaneye gidecem o zmn yaparlar herhalde 12 hafaliga 1 günüm kaliyor
sunshine_ anneoluyoruuumm16 meyve yiyorum ama çok acıkıyorum yiyincede 😃 psikoloji kalmadı artık canım 😔
anneoluyoruuumm16 sunshine_ yoğurt ve tuzlu salatalık biraz bastırıyor birde kuru ekmek ve simit bana iyi geliyordu
sunshine_ anneoluyoruuumm16 tamam canım çok sağol bunları denicem birde sana bişi sormak istiyorum karnım ne zaman belirginleşmeye başladı ?
sunshine_ anneoluyoruuumm16 haha o zamana kadar belli değilmiydi ya benim hemen çıkmıştı ama sanırım ödem falandı bu iki gündür çok daha az göbek var önceden baya çıkıyordu belliydi göbeğim
anneoluyoruuumm16 sunshine_ valla benn 98 kiloyla hamile kalınca bebek mi göbek mi anlaşılmıyordu. 20. Haftadan sonra bebek olduğu anlasiliyor hamile göbeği oldu artık 😃
sunshine_ anneoluyoruuumm16 ay ne güzel minnoş anne olmuşsun 😃 şuan kaçıncı haftadasın yolu yarılamışsın 😃
sunshine_ Neslihan_yml 16 mı yandım ben 😃 canım bana herşey kokuyor ya bulaşık deterjanını değiştim 2 kere napcam bilmiyorum hayrlısı burnumu sıka sıka yapmaya çalışıyorum artık 😃