Ruru41 Pamuk kuzum. Çok sevindim. Sağlıkla. Kucağına almayı nasip etsin rabbim. Gerçekten çok sevindim sağlıkla gelsin bebisimiz 🤰💕💋❤️
Meriva Pamuk Merhaba benimde 7+6 pek bulantım olmadı çok şükür. Sadece koku hassasiyetim var. Sıcaklardan dolayı aşırı uyku hali vardı. Hava biraz serinleyince o da geçti
Ruru41 Pamuk daha iyiyim. Çok şükür bulantı ve kismalar durdu. Annem. Bypass oldu onunla ilgileniyorum. Cinsiyetini öğrendik oglusum geliyor teyzesi 🤰💋❤️💕. Senin nasıl Geçiyor iyi misin bebek nasıl
SeydaAnur Pamuk 8+4 aşırı halsizlik ve mide rahatsızlığım var sadece şu bir kaç gündür biraz daha iyiyim ayrıca idrarda enfeksiyon olduğu içinde hasta gibi hissediyorum yani hiç iyi değilim🥲
Bskmik SeydaAnur bende öyleydim doktorum bulantı hapı verdi çok şükür iştahım da yerine geldi düzeldim ama hapı içiyorum yoksa kafamı kaldıramıyorum
N-23 Selam kızlar bende 18+4 günlüğüm ama azda olsa lekeler geliyor çok korkuyorum yaa böyle olan varmı 1 hafta sonra da kontrolümüz var 🤣
gzdee11 Kızlar herkes sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏🏻❤️ Benim 5.haftam, geçen hafta öğrendim betam 227 çıkmıştı. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilgi verir missiniz
545425 gzdee11 merhaba ben 4.haftamda öğrendiğim ertesi gün emin olmak için kan verdim betam 441 çıktı sizin nasıl 5 haftada 221 oluyor 🙄