Edebiyacianne Pamuk 7+3 bir kez doktora gittim kese gördüm yarın kontrolüm var tekrar bakalım ne diyecek 🤩 bulantı çok hafif var ama uyku ve halsizlik durumu çok bende
123oznr Edebiyacianne bizim de 8+3 yoğun kasık ağrısı var bizde keseyi görmüştük randevumuz perşembe inşallah kalbini duymaya gidiyoruz
Ruru41 Pamuk kuzum. Çok sevindim. Sağlıkla. Kucağına almayı nasip etsin rabbim. Gerçekten çok sevindim sağlıkla gelsin bebisimiz 🤰💕💋❤️
Meriva Pamuk Merhaba benimde 7+6 pek bulantım olmadı çok şükür. Sadece koku hassasiyetim var. Sıcaklardan dolayı aşırı uyku hali vardı. Hava biraz serinleyince o da geçti
Ruru41 Pamuk daha iyiyim. Çok şükür bulantı ve kismalar durdu. Annem. Bypass oldu onunla ilgileniyorum. Cinsiyetini öğrendik oglusum geliyor teyzesi 🤰💋❤️💕. Senin nasıl Geçiyor iyi misin bebek nasıl
SeydaAnur Pamuk 8+4 aşırı halsizlik ve mide rahatsızlığım var sadece şu bir kaç gündür biraz daha iyiyim ayrıca idrarda enfeksiyon olduğu içinde hasta gibi hissediyorum yani hiç iyi değilim🥲
Bskmik SeydaAnur bende öyleydim doktorum bulantı hapı verdi çok şükür iştahım da yerine geldi düzeldim ama hapı içiyorum yoksa kafamı kaldıramıyorum
N-23 Selam kızlar bende 18+4 günlüğüm ama azda olsa lekeler geliyor çok korkuyorum yaa böyle olan varmı 1 hafta sonra da kontrolümüz var 🤣