Minikmucizemmm23 Pamuk çok olmasa da iştahsızlık bazen bulantı onun dışında her şey çok güzel 13+4 olduk sat göre 14+4 2.trimester olduuğkk 🙈😍💓
Gzmmtrkmn Minikmucizemmm23 tamamen aynıyız bende 13+4 üm 😊 ama sat a göre 14+4 🌸 geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyorum
5353Aa Ilk-annelik aynı haftadayız mide yanmam henüz başlamadı ama uykusuzluk var 🤦♀️sağlıcakla gelsin bebişlerimiz❤️🤲🏻
Ezgikrdy 35+5 benimde sicaklardan cok bunaldik artik bir an once saglikla hem dogsun istiyrm hemde korkuyorum ikinci sezeryan olacak ilkinde cok zorlanmstim tekrar ayni seyler olacakmis gibi hep kafam dolu 🙈🥴
EmineTarik Oğullarımla 29 haftalık 3. Tremesteriz ama ikiz olduğu için erken doğacak kendimi 33, 34 gibi görüyorum 😅
Ecmelllsx Dduruu 18+3 üm gece yatarken sabah kalkarken gün içerisinde sürekli göbeğimin alt kısmında sanki ameliyat kesiği var öyle bi ağrı giriyo 😒
NaibeZeynal Pamuk 2ci trimestrin sonlarından 24+3 haftalığız oğluşumla ayaklarımda ağrı sırtımda ağrılar oluyor bide alerjim çok oluyor 🥴🥰
Ulvana 1prensesannesi_ 35 ten selam canım bebek hareketleri nasıl ben bu geceden beri bi kere hissetim bu haftalarda oluyormu böyle?
Edebiyacianne Pamuk 7+3 bir kez doktora gittim kese gördüm yarın kontrolüm var tekrar bakalım ne diyecek 🤩 bulantı çok hafif var ama uyku ve halsizlik durumu çok bende
123oznr Edebiyacianne bizim de 8+3 yoğun kasık ağrısı var bizde keseyi görmüştük randevumuz perşembe inşallah kalbini duymaya gidiyoruz