Okamas61 Üçüncü tiremesterin başından merhabalar bende 27 deyim tam rabbim hayrlisiyla saglicakla evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin🤲🙏😘💞
Pamuk lylabaros Ben şuan beta takibindeyim 2 gün önce 2604 idi.Birazdan tekrar kan vereceğim.Bu hafta için doktora gitmeyi planlıyorum
lylabaros Pamuk beta takibi yaptırmadım o kadar kötü bir doktora denk geldimki tesadüfen gidip öğrendim zaten. Beta takibi falan demedi haftaya gel bakalım dedi. Yarın başka doktora gideceğim. Sizin kese görüldü mü peki? Bir de ne kadar takip edilecek beta?
Serife- G12s_18 G12s_18 ayyy aynıyız sizinle sizde de olmuyor mu sanki o kadar haftayı geçirmişim şu son haftalar hiç geçmiyor gibi 😍🥰🫠🫠
Gamze_20 16 olduk bugün tansiyon düşmeleri olmazsa çok şükür rahat geçirdim en başından beri ara da olan kanamaları saymazsak 🥲🥹☺️
Nnoktaa Gamze_20 16+4’üm düşük tansiyon bende de mevcut. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Sıcak havaların da etkisi var
Minikmucizemmm23 Pamuk çok olmasa da iştahsızlık bazen bulantı onun dışında her şey çok güzel 13+4 olduk sat göre 14+4 2.trimester olduuğkk 🙈😍💓
Gzmmtrkmn Minikmucizemmm23 tamamen aynıyız bende 13+4 üm 😊 ama sat a göre 14+4 🌸 geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyorum
5353Aa Ilk-annelik aynı haftadayız mide yanmam henüz başlamadı ama uykusuzluk var 🤦♀️sağlıcakla gelsin bebişlerimiz❤️🤲🏻
Ezgikrdy 35+5 benimde sicaklardan cok bunaldik artik bir an once saglikla hem dogsun istiyrm hemde korkuyorum ikinci sezeryan olacak ilkinde cok zorlanmstim tekrar ayni seyler olacakmis gibi hep kafam dolu 🙈🥴
EmineTarik Oğullarımla 29 haftalık 3. Tremesteriz ama ikiz olduğu için erken doğacak kendimi 33, 34 gibi görüyorum 😅
Ecmelllsx Dduruu 18+3 üm gece yatarken sabah kalkarken gün içerisinde sürekli göbeğimin alt kısmında sanki ameliyat kesiği var öyle bi ağrı giriyo 😒