humaninannesi61 10+5 3. Gebeliğim aşırı zor geçti. Haftamdan snra kusmalarım başladı. Bertbattı 10. Haftamda hastahanelik oldm. 3 gün yattım. Şimdi elhamdülillah topladm ufaktan kendmi. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza
Gulbahar47 humaninannesi61 ay geçmiş olsun canım benimde 6. Haftaya girdiğimde kanamam başladı iğneler Protestan derken 20. Haftama geldim bugünlerimize de şükürler olsun
lylabaros Merhaba ben de şuan 5+3 üm geçen hafta doktora gittiğimde kese görünmüyordu. Beta hcg 178 çıktı o zaman öğrendim hamile olduğumu. Sizlerin ne zaman göründü acaba? Tekrar ne zaman gitmeliyim doktora?
Pamuk lylabaros Ben şuan beta takibindeyim 2 gün önce 2604 idi.Birazdan tekrar kan vereceğim.Bu hafta için doktora gitmeyi planlıyorum
Dilan1999 lylabaros korkma canım benimde 5 haftaliken kese görünmüyordu 7 haftalıkken gittim bebek yerlesmisti keseye olabiliyor bazen geç yerleşiyor
Elif9106 lylabaros merhaba benimde 5+3 deydim kese göründüğünde muayene den 1 hafta sonra gidebilirsin
Ulvana 1prensesannesi_ 35 ten selam canım bebek hareketleri nasıl ben bu geceden beri bi kere hissetim bu haftalarda oluyormu böyle?
Novamomy Pamuk 33+6 🙏🏻yarın 34 oluyorum sona doğru yaklaşıyoruz inşallah çok şükür zor geçiyo ama olsun evlatlarımız iyi olsun yeter 🌸
Ecmelllsx Dduruu 18+3 üm gece yatarken sabah kalkarken gün içerisinde sürekli göbeğimin alt kısmında sanki ameliyat kesiği var öyle bi ağrı giriyo 😒
Ozgeee22 Dduruu 18+2 olduk bizde. Karın ağrısı değil de kasık ağrım hala oluyor. Özellikle biraz yorulsam hemen kasıklarıma ağrı vuruyor.
Okamas61 Üçüncü tiremesterin başından merhabalar bende 27 deyim tam rabbim hayrlisiyla saglicakla evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin🤲🙏😘💞
lylabaros Pamuk beta takibi yaptırmadım o kadar kötü bir doktora denk geldimki tesadüfen gidip öğrendim zaten. Beta takibi falan demedi haftaya gel bakalım dedi. Yarın başka doktora gideceğim. Sizin kese görüldü mü peki? Bir de ne kadar takip edilecek beta?
Serife- G12s_18 G12s_18 ayyy aynıyız sizinle sizde de olmuyor mu sanki o kadar haftayı geçirmişim şu son haftalar hiç geçmiyor gibi 😍🥰🫠🫠
Gamze_20 16 olduk bugün tansiyon düşmeleri olmazsa çok şükür rahat geçirdim en başından beri ara da olan kanamaları saymazsak 🥲🥹☺️
Nnoktaa Gamze_20 16+4’üm düşük tansiyon bende de mevcut. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Sıcak havaların da etkisi var
Minikmucizemmm23 Pamuk çok olmasa da iştahsızlık bazen bulantı onun dışında her şey çok güzel 13+4 olduk sat göre 14+4 2.trimester olduuğkk 🙈😍💓
Gzmmtrkmn Minikmucizemmm23 tamamen aynıyız bende 13+4 üm 😊 ama sat a göre 14+4 🌸 geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyorum