lylabaros 545425 merhaba kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş değerler. Ben 4. Haftada öğrendim o değeri. Ama doktorumdan da hiç emin değilim yarın başka bir doktora gideceğim.
Ab92 19 olduk , iki gündür alt karın acısı yordu bizi.. normalmiş , büyüyormuş 🥹 Açık yara gibi acıyor valla
123oznr Baby_mather korkma normalmiş doktoruma sormuştum rahim büyüdükçe normal dedi inşallah bizde bu hafta kalbini duyarız en son 5+6 iken gittik doktor o gün bakıp kese içinde kese oluşmaya başlamış dedi ama kalbini dinlemek için çok küçük dedi bu haftayı 4 gözle bekledim inşallah bu hafta bizde duyarız
Baby_mather 123oznr inşallah canım sende duyarsın kalp atışını , sağlıklı bir gebelik geçirelim de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻
Dilan1999 lylabaros korkma canım benimde 5 haftaliken kese görünmüyordu 7 haftalıkken gittim bebek yerlesmisti keseye olabiliyor bazen geç yerleşiyor
Hazal- Meryeminannesi20 benimde 10+5 aynı durumdayım bulantı için ilaç verdi doktorum ama uyuklamaya çare yok galiba ☺️