Bskmik SeydaAnur bende öyleydim doktorum bulantı hapı verdi çok şükür iştahım da yerine geldi düzeldim ama hapı içiyorum yoksa kafamı kaldıramıyorum
SeydaAnur Bskmik bulantı hapım var ama bulantı dışında bir çok etki yaşıyorum ağzımın içi sürekli ekşi mesela yediklerim hep ekşi geliyor daha yeni bir iki gündür biraz daha iyiyim
_mom5 Bizde 9+3 olduk 3. Gebelik tansiyon düşüklüğü olmazsa rahat geçiyor kusma falan olmadı şimdiye kadar
Mavi_rella _mom5 bende sizinle aynı sayılırım kasıklarımda sancılarım oluyor rahim büyümesinden mi oluyor
lylabaros Pamuk beta takibi yaptırmadım o kadar kötü bir doktora denk geldimki tesadüfen gidip öğrendim zaten. Beta takibi falan demedi haftaya gel bakalım dedi. Yarın başka doktora gideceğim. Sizin kese görüldü mü peki? Bir de ne kadar takip edilecek beta?
lylabaros 545425 merhaba kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş değerler. Ben 4. Haftada öğrendim o değeri. Ama doktorumdan da hiç emin değilim yarın başka bir doktora gideceğim.
Ab92 19 olduk , iki gündür alt karın acısı yordu bizi.. normalmiş , büyüyormuş 🥹 Açık yara gibi acıyor valla