Misel 34+1 🌸 kızlar bu haftada olup doğum için gün alan var mı? Yani doktorunuz tahmini olarak bir şey söyledi mi? 🥲
Hilaler 1prensesannesi_ bende sancı hiç olmadı ki doğru düzgün bu 3.gebelik ilkini normal doğurmuştum 41+2 de suni sancı ile zaten 2.de sezeryandi 😊
545425 Pamuk Merhaba bende 7.haftaya bugün girdim 5+5te doktora gittim kese göründü henüz kalp atışı için doktora gitmedim 4 haftalıkken öğrenmiştim Öğleden sonra genelde mideme bişeyler oluyor bulantı desem değil ağrı desem değil yediğimden içtiğimden hiçbirşey anlamıyorum 🥴
Meltemmms 18+3 ama 1 2 haftadır aşırı halsizliğim var sebebini çözemedim. Tembel hissediyorum iş yapasım yok hiç sizde de oluyor muu 🙈🙈🙈
Emel14- Meltemmms Bizde 18+2 olduk benimde bazen tek yatasım geliyor Henüz hareketlerini hissedemiyorum ben siz hissettinizmi
545425 gzdee11 merhaba ben 4.haftamda öğrendiğim ertesi gün emin olmak için kan verdim betam 441 çıktı sizin nasıl 5 haftada 221 oluyor 🙄
lylabaros 545425 merhaba kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş değerler. Ben 4. Haftada öğrendim o değeri. Ama doktorumdan da hiç emin değilim yarın başka bir doktora gideceğim.
Ecmelllsx Dduruu ilk olduğunda acile gittim ağır kaldırınca veya ağır iş yaptığınızda ani dönme hareketlerinde olur dedi normal karşıladılar bi problemde gözükmedi ama yinede kontrole gittiğimde sorucam.. inşallah 🤍
Yaaseee Selamlar 😇 Bende 7.haftadayım mide bulantısı hiç yok çok şükür, sadece halsizlik ve uyku birde bel ağrısı 🐣
Bskmik SeydaAnur bende öyleydim doktorum bulantı hapı verdi çok şükür iştahım da yerine geldi düzeldim ama hapı içiyorum yoksa kafamı kaldıramıyorum
SeydaAnur Bskmik bulantı hapım var ama bulantı dışında bir çok etki yaşıyorum ağzımın içi sürekli ekşi mesela yediklerim hep ekşi geliyor daha yeni bir iki gündür biraz daha iyiyim